Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Черговий розгром від "Севлюша" (ВІДЕО)
20:30
Черговий розгром від "Севлюша" (ВІДЕО)
Виноградівська команда доволі легко розправилася з рахівськими "Карпатами".

Черговий розгром від
У господарів зі старту з’явився новачок - дев’ятнадцятирічний одесит Артем Селезньов, який склав пару центральних захисників із досвідченим Гибалюком. У Карпат можна відзначити атакуючого півзахисника, екс-гравця мукачівців, Романа Папаригу, який разом із Русом несли основну загрозу у першому таймі для севлюшців.
 
Та ігрова перевага підопічних Слюсара вже зовсім скоро почала втілюватися у цифри на табло. На 7-ій хвилині Пуканич з штрафного після рикошету трохи не влучив у ближній кут. Далі Чедрик вийшов один в один та Кудла забирає. Перший гол у ворота Карпат влетів на 17-ій хвилині – після вкидання ауту Бабичем воротар не втримав м’яч і Пуканич добив у пусті ворота – 1:0.
 
Наприкінці другої десятихвилинки Чедрик два рази виходив зліва на одного воротаря та реалізувати свої нагоди йому не вдалось. На 30-ій хвилині, в ході контратаки, Реплюк вивів Чонку до воріт, де Юрій обіграв воротаря і з гострого кута закотив м’яч у ворота – 2:0.
 
На 42-ій хвилині Чедрик знову виходить на рандеву з голкіпером і з другої спроби добиває шкіряного у сітку – 3:0.

Перше серйозне загострення біля воріт виноградівців сталося на 54-ій хвилині, коли Рус втік від Селезньова і пробив з 14 метрів, кіпер парирує. На 62-ій хвилині Чонка закидає у штрафну на Реплюка, який пробиває повз кіпера – 4:0.
 
Був момент у Гібалюка, який добивав після удару Чонки, та пробив головою вище. Далі Гібалюк подав справа, Мудра з декількох метрів б’є головою повз ворота.
 
На 76-ій хвилині Терпак вийшов на хорошу ударну позицію та Русин грає надійно. На 79-ій хвилині Пуканич подав зліва, а Реплюк завершив головою – 5:0. Відразу у наступній атаці Чонка довгою передачею запускає до воріт Реплюка, який обійшов захисника і викотив Мудрі на пустий кут воріт – 6:0.
 
За цим двічі небезпечно пробивали Микуличинський та Рус та забити Русину їм не вдалось. Мудра виходив один в один, але не зумів переграти Кудлу. На 85-ій хвилині виноградівці організовують схожу атаку до попереднього голу – Чонка довгим пасом знаходить біля чужих воріт Реплюка, який короткою передачею асистує Пуканичу – 7:0.

Севлюш в черговий раз громить суперника на власному полі і демонструє готовність до старту у аматорському Кубку України.
 
 
Арбітр – Яролсав Козик
Асистенти – Іван Грубінка, Мар’яна Сухан
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
«Севлюш» Виноградів – «Карпати» Рахів 7:0
 
Голи: Пуканич, 17, 85, Чонка, 30, Чедрик, 42, Реплюк, 62, 79, Мудра, 80.
 
Севлюш: Василь Козар (Василь Русин, 46), Микола Гібалюк, Артем Селезньов, Андріан Бабич (Артур Дорі, 58), Павло Оржеховський (Віталій Чийпеш, 49), Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Адріан Пуканич, Михайло Реплюк, Пилип Кольцун, Михайло Чедрик (Мирослав Мудра, 53)
Запасні: Олексій Остафійчук, Василь Ковтун.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Карпати: Мафтій Кудла, Василь Терпак, Микола Романюк, Володимир Іванов (Роман Фільтюк, 58), Микола Козурак (Іван Кокіш, 78) Іван Микуличинський, Микола Вішован, Микола Рус, Богдан Тимочук, Юрій Микуличинський.
Запасні: Петрище, Павло Брана, Тулайдан.
Тренер – Андрій Панасюк.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 847 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: