Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Черговий трофей отримав «Проспект» (ФОТО)
19:29
Черговий трофей отримав «Проспект» (ФОТО)
8 лютого у спорткомплексі «Юність» відбувся 14 традиційний турнір з міні-футболу на честь видатного арбітра Валерія Онуфера.

8 лютого у спорткомплексі «Юність» відбувся 14 традиційний турнір з міні-футболу на честь видатного арбітра Валерія Онуфера.

10 лютого йому виповнилося б 60 років, більшу частину котрих він присвятив футболу. Валерій Георгійович має більш ніж п'ятнадцятирічний досвід суддівської практики, він добре відомий арбітр не тільки в Україні, але і за її межами. Як рефері ФІФА, багаторазово обслуговував міжнародні матчі єврокубків, відбірні ігри чемпіонату світу і Європи на рівні збірних, поєдинки Кубка й чемпіонату України у вищій лізі. Саме йому 1992 року випала честь обслуговувати першу офіційну зустріч, що відбулася після переходу українського футболу на самостійні рейки. Валерій Онуфер займає другу сходинку в таблиці арбітрів, котрі провели 100 і більше матчів у вищій лізі чемпіонату України.

Цього року у турнірі взяло участь 16 команд з області, міста та району.

У першому півфінальному поєдинку «Проспект» без надзусиль здолав «Міндоходи» - 3:0. Другий півфінал між «Лютіком» та «АТП» був куди більш напруженим, 1:0 на користь перших.

У фіналі зустрілись найрівніші команди турніру, про що свідчили нулі на табло (0:0) в основний час. Все вирішилось у лотереї, яка називається серія післяматчевих пенальті, де фортуна більше усміхнулася неодноразовому чемпіону подібних турнірів ФК «Проспекту».








Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1094 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: