Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Черкащина-Академія" завдає поразки минайцям (ВІДЕО)
18:22
"Черкащина-Академія" завдає поразки минайцям (ВІДЕО)
14-ий тур для «Минаю» вийшов вкрай невдалим.

Закарпатській команді вже давно не вдаються виїзні матчі. Але гра в селі Білозіря вийшла мабуть найгіршою в сезоні. Принаймні, згідно результату. Адже гру провальною вважати не надто хочеться і рахунок 0:3 заслуженим також не назвеш.
 
У цій грі колектив Ігоря Харьковщенка зіткнувся із проблемами у складі. Не міг взяти участь у грі основний захисник Ощипко, ушкодження ще у минулому матчі отримав Нурієв. Внаслідок цього головний наставник вирішив випустити з перших хвилин в центрі захисту Минайленка разом з Кобіним. Також І. Харьковщенко вирішив посилити центр поля Яромиром Лободою, який допомагав Гавриленку та Микуляку, а атаку віддали звичному тріо: Гегедош- Кополовець – Пиняшко.
 
Те, що «Черкащина» добре підготувалася до цього поєдинку, довів початок гри. Господарі зробили ставку на швидкий гол, вихопивши цей козир у «Минаю», і дуже динамічно розпочали гру. Це дало результат. Вже на 9-ій хвилині вони заробили кутовий, який реалізували завдяки вдалій грі на другому поверсі – так відзначився високий захисник Тарасенко.
 
Через 3 хвилини «Черкащина-Академія» витягнула максимум з шаленого тиску на початку гри. Локтіонов виграв «верхову дуель» біля штрафної у Кобіна, обробив м’яча і технічно пробив у лівий кут – Мелашенко нічим не міг зарадити – 0:2. До речі, у боротьбі з Кобіним, Локтіонов задів останнього локтем, тому Василь і не міг боротися до останнього, дозволивши супернику пробити. Проте арбітр із Львова залишив цей момент без уваги.
 
«Минайці» від такого шоку відійшли не відразу. У свою звичну гру з контролем м’яча вони почали грати хіба з середини першого тайму. Гості були й не проти і перебудувалися – грали від оборони. А її розкрити було важко, хоч і Микуляк, і Кополовець моменти мали. Удар першого блокував голкіпер «Черкащини», а у другого м’яч зрізався у останній момент.
 
На жаль, у своїх воріт «Минаю» не вдалося налагодити порядок. І час від часу вони пропускали гострі моменти: могли пропускати третій гол на 24-ій (штанга), та у самому кінці тайму.
 
Перевернути гру мала допомогти перерва. Після неї «минайці» вийшли добре налаштованими на боротьбу. І момент на 47-ій хвилині міг багато що змінити. Гості отримали шанс на штрафний – з точки, як би її назвали вболівальники команди, Нурієва. Адже саме звідси Анатолій двічі відзначався в цьому сезоні. Але цього разу його не було на полі і штрафний виконував Кобін. Він пробивав непогано, м’яч потрапив до Кополовця, але його удар головою в падінні прийшовся у поперечину. Забий «Минай» і все могло піти за іншим сценарієм…
 
За 20 хвилин у Кобіна був ще один такий шанс, але цього разу його постріл також виявився холостим – м’яч пройшов поруч із ближньою стійкою.
 
Загалом, моменти у «минайців» були і не тільки із стандартів. Двічі отримував можливість для удару Гегедош, але передачі на нього ідеальними не назвеш та і позиція була «важкою», тому відзначитися головному бомбардиру групи «А» не вдалося.
 
Найбільші шанси забити мав Олексій Шпак. На 77-ій хвилині він тільки замінив Пиняшка і відразу міг забивати – його удар з правого кута прийшовся в штангу. Між іншим, наприкінці гри «Минай» зумів затиснути «Черкащину-Академію» на її половині поля. Проте до бажаного справа не дійшла.
 
Натомість, як це вже було в цьому сезоні, пропустили самі 3-ий - з контратаки. На 90-ій хвилині захисники «Минаю» проґавили ривок Бойка, а той реалізував свій момент – 3:0. На жаль, не на користь нашої команди. Це вже 4 поразка "минайців" - і всі вони були у виїзних іграх.
 
Прикра поразка, з якої слід зробити висновки та стати сильнішим.
 
«Минай» залишиться на 2 сходинці в групі «А». Подарунок нам зробив «Верес», який у меншості зумів відібрати очки у «Калуша» - 1:1. Таким чином, «калушани» переважають закарпатців лише на 2 залікових пункти.
 
До речі, наступний поєдинок у Другій Лізі закарпатці проведуть саме з рівненським «Вересом». Матч відбудеться на стадіоні «Минай» у п’ятницю, 26 жовтня.
 
 
Арбітр: О. Шандор (Львів)
 
Стадіон «Зоря», с. Білозіря.
 
«Черкащина-Академія» – «Минай» 3:0
 
Голи: Тарасенко, 9 (1:0), Локтіонов, 12 (2:0), Бойко, 90 (3:0)
 
«Черкащина – Академія»: Панченко, Кошелюк Тарасенко, Орел, Чорний, Зеленевич (Шурубура), Євдокимов, Тищенко (Бойко), Тимофієнко, Сторчоус, Локтіонов (Тенжинський)
 
«Минай»: Мелашенко, Беца, Стасюк, Минайленко, Кобін, Кополовець, Гегедош, Пиняшко (Шпак), Гавриленко, Микуляк, Лобода
 
Попередження: Євдокімов, Тимофієнко, Бойко - Кобін
Інформаційний департамент ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1142 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: