Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Червоно-помаранчева нічия (ФОТО)
18:02
Червоно-помаранчева нічия (ФОТО)
Нічийний рахунок на середнянському стадіоні навряд чи задовольнив обидві команди.

Червоно-помаранчева нічия (ФОТО) З виходом команд на поле всім одразу кинулось в очі, що форма досить схожа за кольором – червона та помаранчева, однак арбітр дав свисток про початок гри.

У господарів цю гру через перебір жовтих карток пропускав Пеца-молодший, його по позиції замінив Фрінцко. У березнян був відсутній ключовий хавбек Словинський та й взагалі вони приїхали на гру лише з одним гравцем на лаві запасних. Та це не завадило їм здобути очки і бути ближчими до перемоги.

Саме підопічні Шевченка активніше розпочали поєдинок і в перші десять хвилин проводили більшість часу на чужій половині поля. Лише з часом зіркові змогли відтіснити гру від своїх воріт. 

Вже на першій хвилині Попович вийшов на хорош ударну позицію та з 12 метрів пробив вище. На 6-ій хвилині 17-річний Симочко пробиває з 14 метрів та Лагоцький забирає. На 10-ій хвилині господарі вперше створили небезпеку біля воріт Готри – це Турецький завдяки індивідуальним діям пройшов двох опонентів і завдав удару з 17 метрів, голкіпер впіймав. На 16-ій хвилині Волошин змарнував чудову можливість пробивши з 10 метрів, воротар парирує. 

Вже наступне загострення біля воріт гостей завершилось голом – Волошин віддав забігаючому Обдирку, який прострілив справа, а на дальній стійці Костик замкнув – 1:0.

Чітко розіграна атака, яких у Зірки надалі було мало, принесла результат. Та Великий Березний досить швидко оговтався і зрівняв рахунок. Через дві хвилини Віктор Сіка, відомий за виступами за молодіжку Говерли у 2012-2014 роках, завдає удару з 12 метрів, воротар на місці. На 24-ій хвилині Симочко опинився у штрафній один на один з захисником, відтіснив того і викотив під удар Семі – 1:1.

На 33-ій хвилині Симочко мав нагоду і сам забити та його удар головою потягнув воротар.

На 54-ій хвилині Обдирко прицільно пробив з штрафного з 18 метрів, Готра відбив. Через чотири хвилини півзахисник гостей Сема отримує другу жовту картку за розмови (перша також була за перепалку) і залишає свою команду в меншості більше як на півгодини. Та дивідендів з цього Лінці ніяк не могли здобути. Поодинокі напівмоменти виникали вкрай рідко, брак у передачах в атакувальній фазі був високим та й зіграність залишає бути кращою. Вся гострота йшла лише після стандартів. На 71-ій хвилині Ходаковський після корнера пробив головою з 10 метрів у дев’ятку та воротар відбиває. Ще одна подача з кутового, серія рикошетів та заблокованих ударів і на завершенні Лукачина пробиває у пустий кут з п’яти метрів, але вище рамки. Це був найбільш реальний момент для переможного взяття воріт у цій грі для Зірки.

На 73-ій хвилині Чульба пробиває з штрафного з 19 метрів, 30-річний Готра знову рятує свої ворота. Безуспішні намагання підопічних Пеци вивести на удар своїх партнерів завершувались невдачею. 

Натомість березняни наприкінці гри заробили стандарт на чужій половині поля. Після подачі у штрафну Коштура штовхнув Сіку і той опинився на газоні, арбітр призначає пенальті. Сам Віктор підійшов виконувати вирок Абеля, однак Лагоцький робить сейв і відбиває у правому куті.  

Організувати фінальний штурм червоно-жовтим не вдалося, тож у цьому поєдинку вони ділять очки з суперником, який тривалий час захищався у меншості.


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Березний» – 1:1

Голи: Костик, 20 – Сема, 24.

Зірка: Анатолій Лагоцький – Станіслав Костик (Юрій Жидик, 70), Анатолій Лукачина, Юрій Чульба, Євген Обдирко (Анатолій Тотін, 80) - Ростислав Фрінцко - Владислав Турецький, Ярослав Костик, Ростислав Турецький (Василь Рущак, 72), Михайло Романко - Мирослав Волошин (Віталій Ходаковський, 64).

Березний: Дмитро Готра – Сергій Сіка, Роман Канюк, Марян Геник, Марян Попович, Віктор Плавайко, Юрій Сема, Іван Мастяк, Віктор Сіка, Василь Веселовський (Євген Пекар, 83), Василь Симочко.

Вилучення: Сема, 58.

На 89-ій хвилині В. Сіка не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 496 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: