Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Чонка залишив ФК "Ужгород"
10:31
Чонка залишив ФК "Ужгород"
Виноградівський плеймейкер неочікувано покинув ужгородську команду після невдалого старту у Першій лізі України.

Чонка залишив ФК
Юрій приєднався до команди коли її очолював Михайло Іваниця і покинув також після вже другого періоду роботи цього тренера у клубі. Виноградівський півзахисник провів у команді півтора року, допоміг їй зайняти друге місце у Другій лізі України і підвищитись у класі.  

У минулому сезоні Чонка яскраво демонстрував свої асистентські здібності увійшовши до трійки кращих розпасовщиків у Другій лізі записавши у свій актив сім гольових передач. Більше віддали тільки Пуканич - 13 та Танчик з Метала - 8. До цього Юрій ще додав п'ять голів і увійшов у десятку кращих сезону 2020/2021 по системі гол+пас (дев'яте місце).

На старті цього сезону, який виявився вкрай невдалим, ужгородці за три поєдинки зуміли забити тільки один гол і саме після асисту від Чонки у Харкові. Юрій у всіх трьох матчах виходив на заміну у другому таймі награвши загалом 93 хвилини.

Найбільш ймовірним продовженням кар'єри для Юрія стане повернення у його рідний клуб - "Севлюш", де 30-річний плеймейкер провів останні п'ять років до переходу в "Ужгород". На авторитетному німецькому порталі Трансфермаркт Чонка оцінюється в 25 тисяч євро.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 877 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: