Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чопський «Локомотив» реабілітується у грі з «Соколом» (ФОТО)
17:53
Чопський «Локомотив» реабілітується у грі з «Соколом» (ФОТО)
Залізничники проводять два голи у другому таймі і залишають останнє місце.

Чопський «Локомотив» реабілітується у грі з «Соколом» (ФОТО) Гра між командами, які в першому турі залишились без очок, була менш видовищною. За перші тридцять п’ять хвилин команди створили обмаль моментів.

Гра проходила на зустрічних курсах, однак основний епіцентр подій проходив в центрі поля, де гравцям було важко зробити більше трьох точних пасів. Болотисте поле уповільнювало гру.

Перша нагода була у «Сокола», після прострілу з лівого краю Мишанич у падінні намагався переправити круглого у ворота, Дитюк справився з його ударом. Голкіпер жовто-чорних вперше серйозно вступив у гру після подачі-удару Токаря з правого флангу. Ще в першому таймі можна згадати удар Павленка з 24 метрів, Тренич без проблем забрав шкіряного.

У другій половині гри команди почали частіше просуватися до чужих воріт. Активний лівий вінгер залізничників Климпуш прострілював з свого флангу, воротар перехопив м’яч. Дмитро Турега пробив з 22 метрів, кіпер впіймав.
На 51-ій хвилині єдиний нападник «Локомотива» Павленко отримав м’яч у штрафній і одразу точно пробив з 14 метрів. 1:0.

Після голу підопічні Яворіва не використали ще кілька хороших нагод. Боднар вибив м’яч вперед, Павленко у забігу із своїм опікуном дійшов до штрафної і пробив по воротам, однак голкіпер відбив цей удар.

У Кінчеша були відсутні запасні гравці, тому не дивно, що з часом сили почали їх покидати, тоді як «Локомотив» вводив свіжі сили. Якраз Чаба Шима, який вийшов на заміну, відкинув під удар Боднару, та Юрій влучив у стійку. Добре відпрацював на правому фланзі Чопа Віталій Кравчак, постійно тероризуючи оборону суперника своїми рейдами. Один з таких завершився ударом з гострого кута, воротар зіграв надійно.    

Вже за п’ять хвилин до фіналу гри, номінальні господарі розвернули атаку правим краєм. Павлиш прокинув круглого вперед на Шиму, який знаходився в положенні поза грою. Чаба бачачи це, не вступав у гру. Сам Анатолій Павлиш наздогнав м’яч, і пробив вже у пусті ворота. Захист і оборона «Сокола» зупинились коли лайнсмен підняв прапорець, сигналізуючи офсайд та арбітр не дав свисток і тому гол було зараховано. 2:0.     

Футболісти Чопа продемонстрували характер на полі і добились заслуженої перемоги, яка залишає їм шанси на друге місце. «Сокіл» на рідному полі знову залишився з нічим.  
 

Арбітр – Віталій Лофинець
Асистенти – Василь Готько, Михайло Жига
Делегат матчу – Степан Біров
 
с. Кінчеш, глядачів 50
 
ФК «Локомотив» Чоп – ФК «Сокіл» Кінчеш 2:0

Голи: Павленко, 51,  Павлиш, 65.

Локомотив: Володимир Дитюк, Віталій Кравчак, Сергій Крачковський (Євген Бізяєв, 48), Юрій Боднар, Петро Кривяник, Артур Плеска (Чаба Шима, 45), Тібор Самаї, Анатолій Павлиш, Максим Климпуш, Віктор Токарь (Девід Ніцкулич, 53), Антон Павленко.
Запасні: Вадим Тарасов, Олександр Дячук.
Тренер – Олег Яворів.

Сокіл: Владсилав Тренич, Олександр Глива, Андрій Лобанов, Олександр Яхимець, Роман Демян, Ян Жидик, Іван Корпош, Іван Мишанич, Дмитро Турега, Віталій Лучин, Жолт Батка.
Тренер – Віктор Микита.
 
Попередження: Корпош, 66.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1118 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: