Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чопський Локомотив розправився з Дерценом (ФОТО)
21:04
Чопський Локомотив розправився з Дерценом (ФОТО)
У центральному поєдинку останнього матчу першого кола у Першій лізі підопічні Олега Яворіва переграли гостей з Дерцена.

Чопський Локомотив розправився з Дерценом (ФОТО) До початку матчу ці команди йшли бік о бік маючи по вісімнадцять очок і ділячи четверту сходинку. У гостей був відсутній основний нападник Олександр Русин, у господарів Юрій Боднар, Тібор Самаї, Анатолій Павліш.

Обидва граючі тренери Олег Яворів та Анатолій Рипкович вийшли зі старту у центрі захисту, звідки і керували діями своїх гравців.

Перші хвилини проходили у обопільній боротьбі, хоча м’яч краще тримали господарі. За ними і перший гострий момент. Після довгої передачі Павленко поборовся і скинув головою на хід Повхану, який увійшов у штрафну і пробив з 14 метрів лівою, круглий пішов повз ворота.

Помаранчево-чорні з часом почали підтискати суперника, що вилилось у декілька корнерів, і третій з них став результативним. Олександр Яворів подав на дальню стійку, де Надь коліном переправив м’яч у сітку – 1:0.

У гостей мало що виходило, тому вони збивались на довгі передачі, які переривав високий Петро Кривяник. А от чопські футболісти постійно знаходили ходи чужих воріт. Надь прострілив справа, Олександр Яворів погано прийняв, відпустивши м’яч та встиг пробити по воротам з близької відстані, захисник заблокував. Іван Павліш вистрілив з 25 метрів, кіпер забрав.

На 29-ій хвилині черговий кутовий у виконанні Олександра Яворіва, який завершує сильним ударом головою Смагін, воротар пропустив під собою і спіймав вже за лінією – 2:0.

Протягом двох хвилин Томаш Надь загострюючими передачами виводив своїх партнерів на ворота. У першому випадку Павленка на якусь мить випередив кіпер, який вийшов з воріт. А от у другому епізоді Іван Павліш вийшов сам на сам, обійшов воротаря і закотив у пусті ворота – 3:0.

Лише після цього залізничники на деякий час віддали ініціативу дерценівцям, які не змогли дістати якихось дивідендів з контролю м’яча. На 40-ій хвилині чи не перший удар у рамку вдався гравцю гостей. Савко бив з 15 метрів, Дитюк на місці. Ще одного разу Олександр Кузьма пробив з дальньої відстані, однак не точно.

У другому таймі було вже менше моментів, та й гравці виглядали вже не такими свіжими, через спеку. Дуже ефектною вийшла перепасовка в центрі в один дотик Павліша та Олександра Яворіва, які таким чином дійшли до воріт та Павліш змарнував вихід один в один, пробивши у воротаря.

Вже на 52-ій хвилині Кривяник закинув направо у вільну зону, куди увірвався Надь, і прострілив у штрафну, де Олександр Яворів головою з трьох метрів забив четвертий гол своєї команди – 4:0.

Надалі господарі грали по рахунку і тримали на безпечній відстані від своїх воріт суперника. На 72-ій хвилині після довгої передач з половини поля Чопа Неделюк не дотягнувся до м’яча, а Шелепець також не розрахував і круглий вже перескакував через нього і Павленко виходив би на одного кіпера та Юрій впіймав м’яч руками і дістав пряму червону картку.

Після цього місцеві глядачі почали вимагати п’ятого голу, та як кажуть «одні не могли, інші не хотіли». Єдиним гострим епізодом став удар Павленка з 17 метрів, який забрав воротар.

Дерцен продовжує свою гостьову серію без перемог. Локомотив-Чоп після декількох не вдалих матчів зміг підтягнути реалізацію і порадував власних фанатів яскравою грою. Варто відзначити екс-ужгородця Томаша Надя та екс-берегівця Олександра Яворіва, які набрали 1+2 за системою гол+пас. Надійно зіграла чи не найстаріша зв’язка центральних захисників в області 44-річний Олег Яворів та 36-річний Петро Кривяник.
 
 
Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Анатолій Гал, Юрій Яцкович
4-й арбітр – Євген Дубровка
Делегат матчу – Олександр Чегіль
 
м. Чоп, стадіон «Локомотив», глядачів 200
 
ФК «Локомотив-Чоп» - ФК «Дерцен» 4:0

Голи: Надь, 14, Смагін, 29, Павліш, 39, Олександр Яворів, 52.

Локомотив-Чоп: Володимир Дитюк, Петро Кривяник, Віталій Кравчак, Андрій Смагін, Олег Яворів (Сергій Крачковський, 62), Олександр Яворів, Томаш Надь (Юрій Петрина, 79), Іван Павліш, Олександр Шимон, Сергій Повхан, Антон Павленко.
Запасні: Вадим Тарасов.
Тренер – Олег Яворів.

Дерцен: Олександр Кузьма, Юрій Шелепець, Анатолій Рипкович (Роман Неделюк, 46), Олександр Пінджоля, Роман Мидянчик, Андрій Харченко, Іван Данканич, Василь Петровці, Володимир В. Кузьма, Степан Савко (Володимир С. Кузьма, 62), Валентин Гецко.
Запасні: Олег Козуб.
Тренер – Анатолій Рипкович.
 
Попередження: Крачковський, 80 – Пінджоля, 59, Данканич, 90+1.

Вилучення: Шелепець, 72.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1380 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: