Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Чорноморець" потонув в захисті минайців
20:26
"Чорноморець" потонув в захисті минайців
10 серпня «Минай» влаштував для своїх вболівальників справжнє свято!

І закарбував цей матч цілою сторінкою в історії. Команда здобула свою першу перемогу в Першій лізі і зробила це у матчі з надзвичайно драматичною розв’язкою. Ще й над іменитим суперником – одеським «Чорноморцем». Наша команда не тільки не злякалася іменитого суперника, а й змогла нав’язати їм свою гру і вирвати перемогу на останніх хвилинах – з пенальті відзначився Нурієв.
 
Ця перемога стала першою і для Кобіна-тренера. І що важливо, цю звитягу можна назвати у тому числі тренерською. Як розповів на післяматчевій прес-конференції головний наставник команди, у цьому матчі він будував склад і схему під суперника. А одесити, як назло, вміло перебудовувалися по ходу поєдинку. І Кобін гідно продемонстрував гідний бій. «Суперник грав 4-2-3-1 дві свої попередні ігри, - розповів він на післяматчевій прес-конференції. - Але сьогодні на розминці я побачив, що схема у них буде інша. Тому швидко перебудувалися до матчу та вносили корективи вже під час самого поєдинку. І хлопці виконали те, про що я їх просив»
 
До речі, Василь Кобін на цей матч виставив досить незвичний склад. І якщо із захистом все зрозуміло, то в центрі поля побачити Нурієв, який, між іншим, вийшов на поле з капітанською пов’язкою, було незвично. Загалом, команда діяла за схемою 4-1-4-1 з Кічою, Пиняшко, Карнозою та Нурієвим в центрі і Гегедошем на вістрі.
 
Звісно, до гри всі вважали «Чорноморець» фаворитом. І він підтверджував цей статус на початку матчу. В перші 20 хвилин вони створили щонайменше 3 моменти у чужих воріт. Гостьова команда, як і «Минай», вміє контролювати м’яч та багато працює у пресингу. Але до середини тайму господарі перетягнули ініціативу на себе і почали створювати моменти у чужих воріт: вони виникали у Гегедоша, Кічи, Карнози.
 
Особливо додали «минайці» у другому таймі. Вони стали швидшими та агресивнішими у нападі. І це могло принести результат вже на 48 хвилині, коли забити Пиняшку завадив забити лише карколомний стрибок голкіпера суперника. У другому таймі міг забивати і «Чорноморець»: Аржанов на 64 хвилині якимось дивом не потрапив у пусті ворота з 2 метрів після прострілу Танчика.
 
Ближче до кінця гри команди стали більш обережнішими, проте напруга на полі відчувалася – було зрозуміло, що обидва клуби розраховували сьогодні лише на перемогу. «Минайці», у свою чергу, дуже хотіли реабілітуватися за поразку на своєму полі від «Прикарпаття», тому намагалися постійно створювати напругу на ворота гостей. До останньої хвилини.
 
І футбольний бог нагородив «Минай» за старання. Попович вкинув м’яч в центр поля, Страшкевич підібрав його і навісив у штрафну, де прийняти круглого нормально Маїку завадив захисник «Чорноморця». Арбітр за це призначив одинадцятиметровий пенальті. Пробивати його вирішив капітан Нурієв. І він визначив долю матчу, розвівши м’яч і голкіпера у різні кути – 1:0.
 
На те, щоб зрівняти рахунок «Чорноморцю» не вистачило ні сил, ні часу. «Минайці» перемогли і перемогли заслужено! Перша історична перемога в Першій лізі і звитяга, яка надовго запам’ятається як фанатам «Минаю», так і всім вболівальникам Закарпаття та України.
 
І за цей матч всім футболістам нашої команди хочеться сказати: «Молодці». А ще: «Дякую!»
 
Наступний матч «Минай» проведе на виїзді в Києві з місцевою «Оболонню».
 
 
«Минай» - «Чорноморець» 1:0
 
Голи: Нурієв, 90 з пенальті (1:0)
 
«Минай»: Попович, Антоніо, Дмитренко, Гавриленко, Стасюк, Карноза (Микуляк), Кополовець (Беца), Пиняшко (Араужо), Нурієв, Кіча (Страшкевич), Гегедош (Маїк)
 
«Чорноморець»: Кожухар, Воронін, Гошкодеря, Остапенко, Норенков, Ткачук, Мусолітін, Танчик (Велєв), Коваленко (Хамелюк), Аржанов, Коваль (Павлов)
 
Попередження: Стасюк, Пиняшко, Маїк – Остапенко, Норенков, Коваленко
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 836 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: