Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чотири "сухих" від юнаків "Бобовища"
09:11
Чотири "сухих" від юнаків "Бобовища"
До одного з лідерів юнацької першості Західної зони завітали в гості юнаки із Невицька.

Чотири
Матч, як і прогнозовано, проходив за тотальної переваги господарів поля. Уже з перших хвилин матчу юнаки-господарі заволоділи ініціативою у матчі, взявши м’яч під свій контроль. Здебільшого вони атакували флангами, але нерідко небезпека приходила із центра поля, де Олександр Меденці раз-по-раз обігрував декількох суперників, але нанести влучного удару не міг. На 17-ій хвилині матчу юнаки Бобовища зуміли провести гольову атаку. Простріл з правого флангу зумів замкнути Юрій Качур, який бореться за звання найкращого бомбардира першості – 1:0.
 
На більше у першому таймі господарів не вистачило. Хоч моменти і були, однак іноді гості вдало відбивались, а подекуди й фортуна відверталась від них, як у моменті з дальнім пострілом Меденці, коли удар на себе взяла поперечина. 1:0 після першої 35-ти хвилинки, і примарні шанси Невицького на позитивний результат.
 
Та в другому таймі, господарі почали знову агресивно діяти в атаці, що «вилилось» у другий забитий гол. На 51-ій хвилині знову пройшла передача з лівого флангу в штрафний майданчик команди «Невицький замок», де Русин з льоту пробив у дальню дев’ятку воріт. А уже через 5 хвилин господарі громили свого суперника. Голкіпер Бобовища Павлінов чітко реалізував удар з 11-метрової позначки, пробивши без шансів для свого візаві із Ужгородщини.
 
А на 70-ій хвилині рахунок і взагалі став 4:0. Коструб забив у правий кут воріт, проявивши спритність на добиванні.
 
Як гості не намагались, а забити бодай гол престижу не зуміли. Отож, ситуація не змінилась, гості унизу турнірки, а Бобовище бореться за чемпіонство.
 
 
ФК «Бобовище» – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – 4:0
 
Голи: Качур, 17; Русин, 51; Павлинов, 56, Коструб, 70.
 
«Бобовище»: Качур Юрій (к), Мерцин Андрій, Меденці Олександр, Горзей Павло (Герц Олег 56), Меденці Мирослав, Деркач Олександр, Бобела Ярослав, Павлинов Владислав, Попович Віталій, Локис Віталій, Коструб Євгеній.
Запасні: Мішак Олександр, Гонар Денис, Іванчик Владислав, Заяць Олександр
Тренер: Гичка Василь
 
«Невицький замок»: Ілля Блох, Андрій Шитєв, Олександр Завацький, Олег Попович, Василь Сіваков, Михайло Повідайчик, Владислав Іонін, Михайло Грошик, Володимир Ваниля, Василь Пішта, Віктор Келеманич.
Запасні: Ростислав Блох, Ян Граб, Олександр Цаплюк, Олександр Комар.
Юрій Піясюк
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 711 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: