Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Чурко може стати гравцем збірної Угорщини
21:47
Чурко може стати гравцем збірної Угорщини
Півзахисник Маріуполя В'ячеслав Чурко отримав пропозицію від Федерації футболу Угорщини.

Чурко може стати гравцем збірної Угорщини
Півзахисник донецького Шахтаря В'ячеслав Чурко, який зараз виступає на правах оренди за ФК Маріуполь, вже найближчим часом може поповнити ряди збірної Угорщини.
 
24-річний уродженець Ужгорода привернув до себе увагу функціонерів місцевої футбольної федерації ще в 2016 році, коли виступав за місцевий клуб Академія Пушкаша. В цей же період В'ячеслав Чурко, який має угорське коріння, отримав паспорт цієї країни, що дозволило йому вже на наступний сезон поповнити ряди італійського клубу Фрозіноне, в якому українець не вважався легіонером не з країн Євросоюзу.
 
Після сезону в Італії півзахисник повернувся в Україну і був переданий Шахтарем в оренду в Маріуполь.
 
Селекціонери збірної Угорщини, незважаючи на повернення Чурко в Україні, продовжили стежити за талановитим футболістом, і зараз, за ​​інформацією «КОМАНДА 1», перейшли до більш активних дій, щоб залучити футболіста до лав національної збірної.
 
Відзначимо, що талант Чурко не був проігнорований і тренерами юнацьких збірних України. З 2009 по 2013 роки півзахисник виступав за юнацькі та молодіжну збірну України, зігравши в синьо-жовтій футболці близько 50 матчів.
 
У нинішньому сезоні в складі Маріуполя Чурко провів 16 матчів і забив два голи.
 
Додамо, що раніше в Польщі паспорт цієї країни отримав хавбек Ягеллонії Тарас Романчук. 28 березня 26-річний українець дебютував за збірну Польщі в матчі проти Південної Кореї.

До слова, Чурко буде не першим ужгородцем у складі збірної Угорщини. Близько десяти років тому ще один ужгородець Володимир Коман змінив свою прописку і відіграв у складі угорців 27 матчів (7 голів).
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 938 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: