Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Чурко приносить перемогу "Маріуполю" (ВІДЕО)
21:01
Чурко приносить перемогу "Маріуполю" (ВІДЕО)
Ужгородський нападник за вісім хвилин організував два голи у ворота "Карпат".

Чурко приносить перемогу
Команди в минулому турі виступили дзеркально протилежно: Карпати зуміли обіграти Сталь 3: 1, а Маріуполь поступився Шахтарю 1: 3. Проте, фаворитами матчу все одно вважалися приазовці, які в цьому чемпіонаті виступають куди сильніше.
 
Маріуполь не став відкладати справу в довгий ящик. На 10-й хвилині відзначився В'ячеслав Чурко, який замкнув навіс екс-гравця Карпат Дениса Кожанова. Все той же Чурко доклав свою ногу і до другого м'яча. В'ячеслав увійшов в штрафну львів'ян і пробив, а м'яч рикошетом від Ореста Лебеденко - 2:0, а такі відставання в нашому чемпіонаті важко відіграти, хоча грати залишалося ще понад 70 хвилин.
 
Ще через 2 хвилини все могло стати зовсім сумно для "левів". Яворський зробив діагональ метрів на 60-70, Руслан прийняв м'яч в чужій штрафній, а там Кортеджано поклав руки на форварда. Фомін впав, але арбітр пенальті не поставив, нагородивши при цьому Руслана жовтої за симуляцію.
 
Карпати намагалися врятувати матч і навіть перехопили ініціативу у другому таймі, але по-справжньому небезпечних моментів біля воріт Рустама Худжамова так і не було. Замість цього вже в доданий час Худжамов виніс м'яч в центр поля, політ м'яча продовжили на Рудику, той скинув на Болбата, а Сергій спокійно розправився з Підківкою - 3:0!
 
Маріуполь набрав чергові 3 очки і підтвердив серйозність своїх домагань на місце в топ-6, а ось Карпати з такою грою ризикують скоро отримати нового тренера...

 
Маріуполь - Карпати 3:0
 
Голи: Чурко, 10, 18, Болбат, 90+3
 
Маріуполь: Худжамов - Кирюханцев, Яворський, Вакуленко Неплях -Кільця, Мишнєв - Чурко (Білий, 75), Кожанов (Рудика, 56), Болбат - Фомін (Віценець, 89).
 
Карпати: Підківка Роман Юрійович - Федецький, Нестеров, Кортеджано, Лебеденко -Клец, Ді Франко (Грисьо, 71) - Мірошниченко, Худоб'як, чачу (Аркес, 46) - Дебелко (Рибас, 54).
 
Попередження: Фомін, Кольцов - Рібас, Федецький
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 845 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: