Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Чурко: "Слова Павлова окрилили"
11:35
Чурко: "Слова Павлова окрилили"
Закарпатський півзахисник «Іллічівця» та молодіжної збірної України В'ячеслав Чурко забив по голу у двох матчах своєї команди.

Закарпатський півзахисник «Іллічівця» та молодіжної збірної України В'ячеслав Чурко забив по голу у двох перших весняних матчах своєї команди в чемпіонаті України.

З донецьким «Металургом» маріупольці зіграли на виїзді 1:1, а «Чорноморець» перемогли вдома з рахунком 3:1.

"Можливо, [в грі з Металургом] на діях команди позначилося певне хвилювання, характерне для першого весняного туру. Хоча, звичайно, моментів для того, щоб домогтися максимального результату, у «Іллічівця» було більше", - зазначив Чурко в інтерв'ю газети «Команда».

"У цьому матчі [з «Чорноморцем»] у нас виходило багато чого, відповідно, і результату «Іллічівець» домігся максимального".

Чурко націлений не тільки на індивідуальні бомбардирські досягнення.

"Для мене забивати - не найважливіше, можна ж і допомагати партнерам відзначатися. Головне - бути корисним для своєї команди і щоб вона якомога частіше перемагала", - говорить він.

Чурко розкрився як бомбардир на зимових зборах, коли став найрезультативнішим гравцем «Іллічівця» з п'ятьма голами.

"Мій батько сказав, що, можливо, причина була в залізній пластині, яка стояла у мене в нозі після операції півторарічної давності, - намагається пояснити В'ячеслав свій прорив. - З цією залізякою я виступав у «Говерлі». Я пообстрілював всі штанги, але м'яч ніяк не йшов у ворота. Та й восени в маріупольському колективі мені відзначитися також не вдавалося, а в грудні 2013-го чужорідне тіло витягли ".

"Хоча, з іншого боку, може, я став більш холоднокровним, впевненим у своїх силах, вже немає такого мандражу, як раніше".

"В одному з матчів на зимових зборах, в якому «Іллічівець» переміг з рахунком 3:0, я мав силу-силенну можливостей забити, але відзначитися так і не вдалося. Після цього у мене відбулася бесіда з Миколою Павловим, який вказав на мої помилки, і вже в наступних двох спарингах я вражав ворота суперника".

"Звичайно, мене відвідували думки, що потраплю в "основу" після того, як взимку забив п'ять м'ячів і ще чотири рази асистував партнерам. А за тиждень до старту весняних матчів тренер викликав і сказав, що дуже на мене розраховує. Такі слова наставника мене окрилили".

Наступний матч «Іллічівець» зіграє проти луганської «Зорі».

"Після перших матчів ми отримали непогану пресу, тому в Луганську спробуємо довести, що це не було випадковістю, - сказав Чурко. - Та й місце в "основі" за красиві очі ніхто надавати не буде. Думаю, цих причин достатньо, щоб повністю викластися на полі".

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 752 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: