Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Датський "Віборг" завдає першої поразки минайцям у Туреччині (ВІДЕО)
11:35
Датський "Віборг" завдає першої поразки минайцям у Туреччині (ВІДЕО)
У першому товариському матчі в турецькому Сіде «минайці» поступилися.

Датський Видавши дуже непогану гру, наша команда двічі пропустила. Що прикро, другий гол забили нам на останній хвилині. Рахунок матчу 1:2. 

Варто відзначити, що наша команда грала під навантаженнями -  із вівторка команда тренується у режимі два тренування в день. Тим не менше, «минайці» виглядали на фоні команди із Скандинавії дуже гідно. І це при тому, що у «Віборга» чемпіонат розпочинається вже цього місяця, тому вони перебувають у значно кращій формі. 

Традиційно наш тренерський штаб експериментував зі складом. У цьому матчі ми діяли в 4 захисника, 2 нападаючих та насиченим центром поля. Перший тайм пройшов за рівної гри – обидві команди володіли м’ячем. 

І у данців, і у нас були щонайменше по два моменти для взяття воріт – були хороші нагоди у Кічи, Кополовця. Нам вдавалося контролювати м’яч, проте суперник непогано оборонявся та відповідав атаками. 

У другому таймі вдалося забити: на 49-ій хвилині Нурієв після класної подачі з флангу зумів з кута штрафної розстріляти данського голкіпера ударом злету – 1:0. 

До речі, у Нурієва було як мінімум ще два шанси забити, але не пощастило. Варто відзначити, що ми два тайми грали різним складом – награвали різні комбінаційні схеми. Зрозуміло, що десь гравцям не завжди вистачало взаємодії. 

У свою чергу, датчани у другому таймі чітко зіграли у атаці і зуміли протягом тайму відзначитися два рази. На 63-ій хвилині відзначився гаітянин Шелов Ахелус, а на 89-ій хвилині - Фредерік Брандхоф. Прикро, що другий м’яч пропустили під самий кінець матчу. Як прокоментував головний тренер команди Василь Кобін, допустили на одну помилку більше, ніж суперник, тому і програли.

За словами тренера, спаринг був дуже корисний для нашої команди. «Суперник дуже сподобався, дуже хороша команда, - зазначив він. – Так, ми поступилися, але продемонстрували хорошу гру. Будемо розбирати помилки та рухатися далі». 

Наступний товариський матч відбудеться в неділю, 23 лютого – з ФК «Мінськом».
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
Фото і відео ФК "Віборг"

 

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 641 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: