Головна » Усі публікації » у світі » Дебют Бако та Бундаша в Юнацькій лізі УЄФА
13:16
Дебют Бако та Бундаша в Юнацькій лізі УЄФА
У завершальному матчі групового раунду Юнацької ліги УЄФА одразу троє закарпатців одночасно були на полі у складі Шахтаря.

Дебют Бако та Бундаша в Юнацькій лізі УЄФА На матч із «Лейпцигом» Оскар Ратулутра випустив експериментальний склад: шістнадцятирічні Сметана й Цуканов дебютували в основі команди, також перший єврокубковий матч сезону провів Бако.

Активно підтримував наступи Булеза, однак після його прострілів ніхто з партнерів забити не зміг. Посеред тайму Бако влучив у штангу після дриблінгу та зміщення з флангу до центру.

У другому таймі більшість часу суперники провели в боротьбі: «Лейпциг» більше перемагав у єдиноборствах, а «Шахтар» був кращим під час швидких виходів з оборони в атаку. Також свій момент не реалізував Бако, пробивши зі штрафного за сантиметри від дев'ятки.

Наприкінці зустрічі на полі зявився Василь Бундаш, який провів свої дебютні єврокубкові десять хвилин.

У завершальному матчі групового етапу Юнацької ліги УЄФА «Шахтар» грає внічию з «Лейпцигом» і з 10 балами посідає друге місце в групі. Свого наступного суперника у Юнацькій лізі УЄФА гірники дізнаються після жеребкування 8 листопада. 


«Шахтар» U19 (Донецьк) – «Лейпциг» U19 (Лейпциг) – 0:0 (0:0)

«Шахтар» U19: Барченко, Чуйко (Ломага, 72), Роспутько, Фарина, Булеза, Янович, Сметана (Башмарін, 76), Пушкарьов (Огарков, 85), Цуканов (Бундаш, 85), Бако, Погорілий.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Категорія: у світі | Переглядів: 905 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: