Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дебютант перемагає та покидає останню сходинку
11:46
Дебютант перемагає та покидає останню сходинку
Нарешті вболівальники Дубового дочекалися перемоги улюбленої команди.

Нарешті вболівальники Дубового дочекалися перемоги улюбленої команди.

Гра розпочалася з хвилини мовчання. На тижні перед грою трагічно загинув гравець молодіжного складу «Карпати» Дубове Віталій Декет. Ця трагедія не могла не відобразитися на настрої футболістів, вся команда сумує за втратою свого товариша.

В гості до них завітала «Ялинка» з Великого Бичкова. Вболівальники зі стажем добре пам’ятають протистояння цих команд у 80-ті та 90-ті роки, а тому на стадіоні зібралася чимала кількість прихильників футболу.

Гра розпочалася з атак господарів, вони активно наступали, створювали гостроту біля воріт гостей. Попередня гра на виїзді у Вишкові принесла перші очки в чемпіонаті для «Карпат» з Дубового, а тому на своєму полі хотілося перемогти.

В середині першого тайму нападник господарів Іван Руснак сильно пробив по воротам гостей, воротар відбив м’яч, але гравець «Карпат» мав змогу зіграти на добивання, та йому завадив захисник гостей, арбітр матчу без вагань вказав на 11-метровий. Сильно пробив пенальті Михайло Магей і рахунок став 1:0 на користь господарів.

На початку другого тайму гостям вдалося зрівняти рахунок, після кутового м’яч головою у сітку воріт господарів переправив захисник команди «Ялинка».

Але в цей день бажання до перемоги було надто велике щоб не досягнути переможного результату, а тому в одній з атак господарів Іван Максимчук сильно пробив з 18-ти метрів, м’яч влучив у перекладину воріт та залетів у сітку - 2:1.

Через декілька хвилин у команді гостей було вилучено захисника, це полегшило завдання господарям, які довели матч до перемоги.

Ця перемога дозволила «Карпатам» з Дубового залишити останню сходинку турнірної таблиці.

Михайло Руснак

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 718 | Додав: Лобда | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: