Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дебютна перемога "Будівельника" у меншості
21:24
Дебютна перемога "Будівельника" у меншості
Команда Юрія Шукаля дала фору супернику у вигляді вилучення у першому таймі, проте здобула впевнену першу перемогу.

Дебютна перемога
У звітному поєдинку на стадіоні Автомобіліст зійшлися колективи, які прагнули перервати свою програшну серію. І у своїх намаганнях порадували присутніх великою кількістю гольових моментів та і самих голів.

У складі будівельників знову були зміни: був відсутній Лазар, його у центрі поля змінив Беца (на цій позиції його не часто побачиш), дебютував (забігаючи наперед – невдало) на воротах у старті 17-річний вихованець СДЮСШОР Станіслав Бойко. У гостей не було лише одного основного гравця півзахисту - Віталія Трачука.

Жовто-чорні вдало розпочали гру і тренерське рішення перевести Бецу у центр зовсім скоро виправдала себе. На 8-ій хвилині Василь підійшов з м’ячем до чужої штрафної по центру і не відчувши спротиву мав час прицілитися і влучити у дев’ятку з 17 метрів – 1:0. 
 
Вирівняти своє положення іршавці отримали нагоду на 22-ій хвилині, коли після довгої передачі воротар господарів не вдало зіграв на виході (не розрахував відскок і мяч перескочив через нього), намагаючись врятувати ситуацію завалив форварда Бужори Качура, який добив шкіряного у ворота. Арбітр не зарахував взяття воріт, а вказав червону картку кіперу і призначив пенальті. Сам постраждалий і зрівняв рахунок з позначки – 1:1.

Граючи у меншості Будівельник не відсиджувався у захисті і час від часу загострював гру попереду. На 27-ій хвилині Немецков зліва викотив під удар на Шукаля та його потужний удар з 12 метрів потягнув Русин. На 37-ій хвилині Івашко подав у штрафну, Соскида у падінні пробив головою, та трохи вище воріт. У гостей можна згадати дальній удар Кляпа з 38 метрів під поперечку, Харін перевів за межі поля.

Другий тайм команди провели ще більш жваво і результативно. На 56-ій хвилині Беца опинився у чужій штрафній з м’ячем і пробив, проте заслабо і воротар забрав. На 59-ій хвилині Повхан здійснив забіг по своєму лівому флангу, по дорозі обійшовши Ковтанюка, і вирізав на голову Соскиді, перший удар якого відбив голкіпер та Руслан лежачи додав у ворота – 2:1.

За дві хвилини 42-річний бомбардир Будівельника відгукнувся на подачу Івашка з правого краю і пробив з відскоком, але над воротами. На 63-ій хвилині свіжий Остафійчук гостро пробивав з 22 метрів, трохи не влучивши у дальній кут. На 65-ій хвилині подачу з кутового від Беци завершував ударом головою Шукаль, круглий пройшов біля стійки. На 67-ій хвилині Василь Росул завдав небезпечного удару з 20 метрів, Харін парирує. За мить господарі розігнали контратаку на завершенні якої Беца пробив з 16 метрів, але над поперечкою.
 
Гра на зустрічних курсах продовжувалась. На 73-ій хвилині Соскида вивів до воріт 29-річного Голубєва, який ударом з 15 метрів забиває свій дебютний гол в аматорському обласному футболі - 3:1.

На 78-ій хвилині Хайнас з правого флангу увірвався у штрафну і вийшов один в один, воротар вчасно вибіг з воріт і відбив удар, та на добиванні був Мкртчан, який парашутом закинув у ворота, де воротаря підстрахував Січка, який з лінії воріт вибив головою. За хвилину біля інших воріт Немецков пробив з 20 метрів, Русин відбиває. За мить 16-річний Немецков знову загострює гру у чужій штрафній і змушує на собі сфолити Еріка Росула, тож арбітр призначає пенальті, який влучно пробив Шукаль – 4:1.

На 88-ій хвилині Ерік Росул виправився і віддав гольовий пас на Качура, який з першої спроби влучив у стійку, але з другої добив у ворота – 4:2.

Напрочуд видовищний матч видали команди, і що більш не очікувано Будівельник у меншості продемонстрував велику жагу до перемоги і діяв значно гостріше, ніж поки грав у повному складі. Бужора не змогла скористатися кількісною перевагою на полі, а з переходом у другому таймі у захист Бандуровича не змогла встановити контроль над центром поля.  


ФК «Будівельник» (Ужгород) – ФК «Бужора» (Іршава) – 4:2

Голи: Беца, 8, Соскида, 59, Голубєв, 73, Шукаль, 80 (пен.) – Качур, 22 (пен.), 88.

Будівельник: Станіслав Бойко – Сергій Шоляк, Денис Чокнадій, Марян Січка, Михайло Дудаш – Василь Беца (Мирослав Скрип, 76), Юрій Шукаль, Олександр Юричко (Максим Харін, 23), Микита Немецков, Ерік Івашко (Руслан Голубєв, 67) – Руслан Соскида (Артем Цехмістров, 76). 
Запасні: Олександр Богач, Владислав Турецький, Олег Пацкан, Володимир Кардач, Євген Савко

Бужора: Василь Русин – Едуард Ковтонюк, Андрій Ломага, Віктор Трачук (Віталій Хайнас, 46), Петро Кляп (Ерік Росул, 64) – Іван Бандурович, Василь Зан, Василь Росул, Михайло Кучінка (Віталій Остафійчук, 60), Річард Шольц (Генріх Мкртчан, 64) – Іван Качур. 

Вилучення: Бойко, 22.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 387 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: