Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дебютна завжди найбажаніша (ФОТО)
17:00
Дебютна завжди найбажаніша (ФОТО)
Про те, як «Карпати» на класі змогли вирвати перемогу від нестримної «Великої Копані» дізнавайтесь далі.

Дебютна завжди найбажаніша (ФОТО)
Антитворець найгучнішої сенсації першого туру – команда з Рахова вочевидь зробила певні висновки після ляпу тижневої давності й підійшла до поєдинку з першоліговим колективом і з Великої Копані більш сконцентровано щодо результату.
 
Посприяв досягненню очікуваного підсумку доволі швидкий гол. Розпочалось усе зі штрафного з правого флангу, який заробив занадто юркий, як для захисту цього локального суперника, Яремчук. Микуличинський, той що Іван, пробив у дальній кут і після рикошету від захисників м’яч відбив Дубровка. Здавалось усе минеться, та на продовженні цього наступу, вже іншим краєм Фільтюк приклався метрів із двадцяти п’яти й влучив у дальню шістку – 1:0.
 
Через чотири хвилини суперник відповів уже класичним для цьогомісячної «Копані» підступним ударом новоспеченого Янкера Виноградівщини – Мотрина, утім цього разу круглий оминув рамку воріт із зовнішнього боку.
 
Далі були два виходи рахівців на ворота. Якщо в першому випадку, що стався на 23-й хвилині, Дубровка зумів, якимось дивом, відбити розстріл впритул від Терпака, то вже в другому, після відбиття Іваном аналогічного розстрілу від Яремчука, Терпак другим темпом все ж додав м’яч у сітку. Цим самим Василь підсумував переможний рахунок першого тайму для своєї команди й нагадав про себе виноградівським фанам, бо колись небезуспішно захищав кольори місцевого «Севлюша» – 2:0.
 
На старті тайму другого номінальні господарі могли , за наслідками атаки по центру за участю Івана Микуличинського, Терпака, Фільтюка й Яремчука, могли доводити рахунок до розгромного. Юрій міг забивати, та в останній момент м’яч від нього з-під ударної ноги виніс захисник.
 
Суперник відповідав небезпечними фланговими прострілами та подачами з гри та з кутових від Свища, Івашка та Фурика-молодшого в основному на копанських гринадерів Мотрина та Агапітова. Та жодному з цих велетів не вдавалось замкнути старання партнерів.
 
На 57-й хвилині на подачу з сорока метрів із лівого флангу в центрі штрафного майданчика відгукнувся Свищо, та Кудла зумів відбити влучний удар головою від Михайла.
 
Через дві хвилини Івашко знову завершував наступ лівим флангом і цього разу наважився на удар метрів із двадцяти, з прицілом у ближній нижній кут. Мафтій у падінні зумів відбити.
 
Останній шанс скоротити розрив у рахунку команда з Виноградівщини мала на 68-й хвилині, коли Свищо впритул розстрілював ворота з правого краю штрафного майданчика, а далі Фурик-старший ударом низом метрів із дванадцяти додавав круглого в кут, та Кудла й цього разу зреагував на всі посягання на свою браму й заніс до свого активу черговий шат-аут. Цим самим «Рахівський Ноєр» дозволив своїм одноклубникам вибороти досить очікувану першу перемогу на турнірі. Та надалі суперники будуть ще амбітніші, тому спочивати на лаврах підопічним Панасюка не доводиться. Одним із таких буде поранена «Бужора», однак і до зустрічі з грозою авторитетів «Заріччям» рахівцям слід підходити дуже ретельно, щоб не повторити долі останнього суперника зарічанців.
 
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Іван Біров та Віктор Савко
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
10 лютого, м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик», хмарно, 100 глядачів
 
«Карпати» Рахів – «Велика Копаня» – 2:0 (2:0)
 
Голи: Фільтюк, 12, Терпак, 27.
 
«Карпати»: Мафтій Кудла, Василь Терпак, Володимир Іванов, Микола Романюк, Роман Фільтюк, Микола Рус, Микола Вішован, Юрій Микуличинський, Юрій Яремчук, Іван Микуличинський, Анатолій Лембак.
Запасні: Олексій Семенюк, Микола Савляк, Роман Рошко, Михайло Штефура, Петро Бойчук, Микола Козурак, Юрій Пташник.
тренер – Андрій Панасюк.
 
«Велика Копаня»: Іван Дубровка, Іван П. Фурик - старший, Ерік Івашко, Тарас Тромбола, Ігор Агапітов, Михайло Свищо, Іван Іванович Фурик-молодший, Юрій Мотрин, Іван Гулянич, Ігор Попов, Михайло Антолик.
Запасні: Руслан Лемак, Іван Сівак, Михайло Барник, Віктор Бігун, Любомир Макара, Віктор Макара, Михайло Роман.
тренер – Михайло Фурик.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 866 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: