Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дебютна звитяга юнаків "Великої Копані" (ФОТО)
15:39
Дебютна звитяга юнаків "Великої Копані" (ФОТО)
Про те, як команда з Виноградівщини впевнено зловила молодого «Сокола», дізнавайтесь далі.

Дебютна звитяга юнаків
У цьому матчі зустрічались сусіди по таблиці, що додавало колориту протистоянню команд із Південного та Західного Закарпаття. Кращим поєдинком підопічних Михайла Свища до цього був двобій із «Нижнім Коропцем», а вихованців Червеняка – з клубом імені «Ференца Медвідя», де обидва колективи здобули нічиї з потужними суперниками.
 
Очний же двобій розпочався з атак господарів. На 2-й хвилині вони прорвались по центру. Лемак скинув трохи назад на Деяка й Андрій із 22-х метрів влучив у правий кут. Гавран змістився й зреагував. Опоненти відповіли не менш гідно контвипадом по центру зі зміщенням вправо, за участю Іллара, Лисого та Тренича. Останній із цього тріо увірвався в штрафний майданчик і з 16-ти метрів влучив у ближній правий нижній кут. Попович у падінні відбив, та партнери не підстрахували Юрка й Денис встиг зміститись в центр карної зони й спрямувати м’яч під поперечину – 1:0.
 
Місцеві гравці досить швидко змогли відновити рівновагу після масованого наступу по центру. Куцик віддав на Деяка. Андрій середнім пасом вивів Лемака віч-на-віч із воротарем. Роман із 14-ти метрів влучив у лівий нижній кут. М’яч рикошетом від стійки влетів у сітку без шансів для воротаря на відбиття – 1:1.
 
Трохи згодом новий наступ по центру зі зміщенням вправо знову приніс задоволення місцевим фанам. Сірко заробив право на штрафний удар із 17-ти метрів, а Куцик із цього стандарту влучив у дальню ліву дев’ятку, забивши гол-красень, і вивів свою команду вперед – 2:1. Через чотири хвилини на завершенні нової атаки по центру Куцик ударом із лету з 15-ти метрів спрямував м’яч повз ліву стійку, залишивши гостям надію на другий тайм.
 
На старті другого тайму господарі продовжили свої наступальні дії. На 42-й хвилині Куцик, на завершенні однієї з атак по центру, прострілив на дальній лівий кут воротарського майданчика, де Сірко двічі пробивав, та Гавран врятував свою команду від голу. Далі Лемак другим темпом із 8-ми метрів пробив поруч із ближньою лівою стійкою. Через сім хвилин новий наступ правим флангом за участю Деяка, Лемака та Куцика, завершився точним ударом Федора з 40-ка метрів у ближній кут. Воротар змістився й зреагував.
 
На 51-й хвилині на удар-навіс із 45-ти метрів від Сабова вже зреагував Попович. Через дві хвилини на завершенні чергової атаки правим флангом партнери вивели Чорбу на вбивчу ударну позицію з 7-ми метрів і Олександр розстріляв ближній нижній кут. Гавран у падінні відбив, продемонструвавши чудову реакцію. Та після однієї з наступних атак тим же краєм і він був безсилим. Деяк вчергове віддав на хід Куцику. Федір увірвався до правого кута воротарського майданчика й міг сам завершувати все ударом, та прострілив у центр, де Лемак із двох метрів переправив круглого в правий кут – 3:1.
 
Та підопічні Михайла Свища не зупинялись і довели справу до розгрому. Куцик на правому фланзі заробив право на штрафний удар у 35-ти метрах від воріт. Антолик навісив у центр штрафного майданчика, де Чейпеш ударом з лету спрямував м’яч під поперечину – 4:1. Могли господарі довести рахунок до ще більш вражаючого, коли Чорба через шість хвилин, за наслідками наступу по центру, прицільно пробив із 35-ти метрів, та круглий чиркнув поперечину й зрикошетив за ворота.
 
Молодь «Великої Копані» здобула дебютну в цьому сезоні, дуже впевнену як для поєдинку між сусідами по таблиці, перемогу з камбековим смаком і в суботу 27-го травня в хорошому гуморі поїде споглядати великоберезнянські краєвиди. Там клуб із Виноградівщини цілком може продовжити свою триматчеву безпрограшну серію, а якщо докладе зусиль, то й друга поспіль перемога не стане для юних земляків Юрія Чонки зайвою. «Соколу» в цей же день буде важко реабілітуватись за останні невдачі в грі з одним із лідерів – «Бобовищем», де навіть нічия ввжатиметься для нього суттєвим досягненням.
 
 
Арбітр – Олександр Абель
Асистенти – Віктор Тейгел та Віталій Лофинець
Делегат ФФЗ – Георгій Куля
 
21 травня, с. Велика Копаня, стадіон «Колос», хмарно з проясненнями, 100 глядачів
 
«Велика Копаня» U17 – «Сокіл» U17 Кінчеш – 4:1 (2:1)
 
Голи: Лемак, 12, 57, Куцик, 22, Чейпеш, 61 – Тренич, 6.
 
«Велика Копаня» U 17: Юрій Попович, Ігор Неймет, Іван Роспопа, Алик Сірко, Павло Антолик, Віталій Ткачук (Вадим Чейпеш, 41), Віталій Івась, Роман Лемак, Олександр Чорба, Федір Куцик, Андрій Деяк.
Тренер – Михайло Свищо.
 
«Сокіл» U 17: Віктор Гавран, Іштван Лакатош, Кріштоф Кіш, Мартин Сіладі, Даніел Іллар, Габор-Норберт Сабов, Олександр Монастирецький, Владислав Лисий, Андраш Рада, Денис Тренич, Мартин Гречик.
Запасні: Матей Варга, Едмунд Вараді, Шандор Кіш, Норберт Сінка, Максим Зобов, Крістіан Палфі, Владислав Вайчук, Павло Петьовка.
Тренер – В. Червеняк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 840 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: