Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » День шалених хет-триків
22:04
День шалених хет-триків
Про те, як реактивні «коропи» суботній «Невицький замок» дуже сонним взяли, дізнавайтесь далі.

День шалених хет-триків Добре прикормились «нижньокоропівці» на завершенні першого червневого тижня на північному заході Ужгородщини, бо створили величезну купу нагод біля воріт суперників у черговому матчі регулярної першості Західної зони Закарпаття. Хороші виконавці були запорукою успіху в цьому підприємстві.

Стартові хвилини не віщували нічого поганого господарям. І навіть першого удару в напрямку воріт завдали саме вони, коли з середньої дистанції приклався Юдик та опонети заблокували. Та перше влучання в рамку на 7-ій хвилині з лівого флангу з гострого кута вдалось їх опоненту Трухану. Антал не ризикуючи перевів кулаками за ворота. Ще краща нагода відзначитись трохи згодом була в Олберта, який цілив у правий кут. Та Юлій зачепив і на його щастя далі полетіло перпендикулярно в землю і далі його партнери винесли м’яч аби-куди геть.

Цибик огризнувся «дальнячком», та шкутильгнуло метри два повз ліву стійку. Делеган прискорився правицею й віддав майже паралельно на Мкртчана. Генріх пробив дуже підступно поруч зі стійкою. Далі Іван вже сам влучно пробив з середньої дистанції, та не надто сильно й Антал зачепив і далі забрав. Та вже наступна триходівка правим флангом за участю Трухана, Полшкова й Делегана завершилась ударом метрів з шести третього з них у дальній лівий кут повз руки воротаря – 0:1.     

Віталій Ковальчук з Цибиком розіграли швидку атаку у відповідь і Володимир Ковальчук обвідним ударом з середньої дистанції спрямував м’яч під праву стійку – 1:1. Трохи згодом партнери вивели Трухана на воротаря й Михайло легенько спрямував поліеританову кулю під праву стійку – 1:2. 

Швидка атака господарів правим флангом завершилась фолом проти Юдика в карній зоні й Федяй показав на позначку. Ковальчук пробив у лівий кут. Фенчак парирував. Віталій набігав, щоб додати, та Іван вчасно забрав.

Росул подав зліва в центр на ділянку, що метрах в чотирнадцяти від воріт. Делеган опинився саме там, підставив голову й м’яч парашутом залетів під поперечину, оминувши Антала, що трохи вибіг з воріт – 1:3. Перед свистком на перерву Федяй знову трохи відновив інтригу в матчі, коли за фол проти нападника призначив другий пенальті у ворота гостей. Володимир Ковальчук пробив влучно й невідпорно трохи ближче до правого, ніж до лівого кута. Та Фенчак був дуже вдячний фарту, бо м’яч рикошетом від поперечини опустився вниз перед лінією воріт. А суперники не встигли на добивання. 

На 48-й хвилині Юдик пробив метрів із дев’ятнадцяти й м’яч рикошетом від опонета полетів у праву дев’ятку. Фенчак у стрибку перевів на кутовий, продемонструвавши свій кращий сейв. Трохи згодом Мартинузі опинився на завершенні атаки правим флангом і потужно пробив. Антал парирував, та Трухан підбіг із ліва й додав у сітку. Котубей підняв прапорець. Далі Делеган віддав поперечний пас із права наліво й Трухан підступно пробив з відскоком. Антал стрибнув, та цього разу його оминула лотарея «дістав – не дістав», бо полетіло зовсім трохи, та все ж поруч. 

Герцуський віддав діагональ зправа наліво на дальній край штрафного майданчика й Делеган додав м’яч під ближню стійку й оформив хет-трик – 1:4. Після гри Іван був дуже задоволений своїми діями:

– Дуже радий забивати ще й ще для своєї команди, а забити ввосьме в цьому літньому чемпіонаті ще приємніше.
   
Герцуський увірвався в карну зону й з допомогою дриблінгу пройшов двох опонентів й влучив під ближню праву стійку – 1:5. Трохи згодом Делеган віддав на Герцуського, а Олександр переадресував на Сороку. Євген влучно пробив та Антал парирував і його партнери винесли. Герцуський підхопив на лівому фланзі й із досить дальньої дистанції обвідним ударом оформив дубль, знявши павутину з дальньої девятки – 1:6. Олександр не заспокоївся й трохи згодом за наслідками атаки, в якій взяли участь граючий тренер Віктор Гей та Сорока, він ударом у правий кут оформив хет-трик – 1:7. На відміну від Делегана, якому хет-триками регулярно вистрілювати дозволяє амплуа форварда, для Олександра такі матчі, де він дуже багато й дуже швидко відзначається, справжнє свято: 

– Навіть не очікував, що сьогодні суперники дозволять нам так продемонструвати бомбардирські якості, а це до речі мій найшвидший хет-трик у футбольній карєрі.   

Пізніше Олберт віддав середній пас вперед по лівому флангу на Герцуського, а Олександр переадресував правіше на Трухана й Михайло знову забив у правий кут, оформивши дубль – 1:8. 

Господарі змогли створити добру атаку по правому флангу за участю Волонтира, Чекети та Володимира Ковальчука й останній із цього тріо метрів із чотирнадцяти сильно пробив під поперечину – 2:8. Чекета та Володимир Ковальчук ще раз вибігали на воротаря перед самим фінальним свистком, та Фенчак реактивно вибіг з воріт, виніс і зберіг шестим’ячеву перевагу своїх.    


Арбітр – Денис Федяй,
Асистенти – Артур Теремта та Петро Котубей,
Делегат ФФЗ – Іван Головко,

«Невицький Замок» Невицьке – «Нижній Коропець» – 2:8 

Голи: Володимир Ковальчук, 29,  Віталій Ковальчук, 84 – Делеган, 26, 39, 60,  Трухан, 32, 79, Герцуський, 64, 68, 71,  
Невицьке: Юлій Антал, Віталій Ковальчук, Вадим Бамбушкар, Володимир Ковальчук, Василь Блага, Павло Волонтир, Іван Стойка, Євген Юдик, Андрій Рябчик, Владислав Цибик, Вадим Чекета.   
Запасні: Мілан Гартман, Михайло Геці, Михайло Лаба, Володимир Паничець.
тренер – Іван Матьовка

«Нижній Коропець»: Іван Фенчак, Генріх Мкртчан, Іван Мартинузі, Владислав Полшков, Сергій Кундрик, Василь Сорока, Михайло Трухан, Ерік Росул, Олег Афанасьєв, Іван Делеган, Олег Олберт.
Запасні: Євген Сорока, Олександр Герцуський, Віктор Гей.
старший тренер – Віктор Гей.

На 35-й хвилині Віталій Ковальчук та на 45-й Володимир Ковальчук не реалізували пенальті
 
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 664 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Тетяна  
0
Дякую команді за перемогу і трохи виправлю Євгена. Нижній Коропець»: Іван Фенчак, Генріх Мкртчан, Іван Мартинузі, Владислав Полшков, Сергій Кундрик, Василь Сорока, Михайло Трухан, Ерік Росул, Олег Афанасьєв, Іван Делеган, Олег Олберт.
Запасні: Євген Сорока, Олександр Герцуський, Віктор Гей.
старший тренер – Віктор Гей.

2 lobda  
0
Дякуємо за зауваження, виправляємо.

الاسم *:
Email *:
كود *: