Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дербі по-мукачівськи
16:42
Дербі по-мукачівськи
Ракошинці та дерценівці не змогли виявити сильнішого у очному протистоянні.

Дербі по-мукачівськи У попередньому турі у нинішніх суперників були протилежні настрої – «Дерцен» впевнено розгромив у рідних стінах «Невицький замок» і не проти був продовжити свою переможну ходу, а от «Ракошино» прикро поступилося іншій команді з Мукачівщини – верхньокоропецьким «Карпатам», тому за підтримки рідних трибун розраховували взяти реванш.

Ще до початку матчу тренер господарів Олександр Когутич заявив, що він вже не тренує команду, і навіть не вписав себе в протокол на гру. Можливо в Олександра Когутича після виїзної поразки зіпсований настрій, гадаю, це пройде і він знову повернеться на своє звичне місце на тренерську лаву.

Здавалося за своїм кадровим потенціалом перевагу мають гості у складі яких є гравці навіть з Ужгорода та Іршавщини, однак, господарі продемонстрували справжній характер, показали бійцівські якості, їм цілком не вистачило везіння, щоб святкувати вікторію.

Та початок був за гостями, які ніби приспавши увагу захисників «Ракошина» через краї відправляли вперед своїх швидких півзахисників, а далі йшов традиційний навіс або простріл в район одинадцятиметровї позначки.

На 16-й хвилині після такого проходу завершальний удар завдав центральний півзахисник «Дерцена» Роман Мідянчик і вивів гостей уперед.

Пропущений гол неначе об’єднав в єдине ціле ракошинський колектив, гравці якого зібралися й почали тіснити суперника: заробили кілька штрафних ударів. А на 27-й хвилині після виконання кутового на другому поверсі на дальнім куті воротарського майданчика відмінно зіграв Сергій Клочанка, який головою спрямував м’яч у сітку воріт дерценської команди – 1:1. Перший тайм так і завершився.

У другій половині гра проходила наче неврівноважені шальки терезів – то одна команда створювала нагоди, то інша. Надійно грали воротарі або ж гравцям не вистачало сил задля того, щоб завдати завершального удару.

Нападник гостей Іван Данканич втікає від свого опікуна виходить сам-на-сам з воротарем і пробиває прямо в руки кіперу. А от кінцівка гри вже була за господарями, які за хвилину створили два супермоменти – в одному з них гравець «Ракошина», будучи фактично один перед воротами пробив в кіпера. А в останній атаці нападник «Ракошина» не влучив у порожні ворота, підставивши ногу під передачу від партнера. Тож 1:1 така бойова нічия.


Арбітр -  Юрій Шимон (Ужгород);
Асистенти арбітра -  Роман Сенишин, Денис Дудаш (Ужгород);
Інспектор ФФУ -  Федір Варга (Ужгород)

Стадіон «Ракош» с.Ракошино. Глядачів: 400. Температура +27

ФК «Ракошино» (Ракошино) – ФК «Дерцен» (Дерцен) – 1:1

Голи: Клочанка, 27 – Мідянчик,16.

«Ракошино»: Гудивок, Меденцій (к), Рущак, Моринець, Логойда, Козарь, Клочанка, Рошко (Ремета 62), Сливка (Бізяєв 29), Курта, Яцина (Напуда 76).
Запасні: Варахоба, Козел, Чорней, Левкулич, Ласло.
 
«Дерцен»: Гецко, Кузьма, Рипкович, Харченко, Савко, Кузьма, Пінджоля, Мідянчик, Петровці (Козуб 54), Русин (Неделюк 83), Данканич.
Запасні: Ціптак, Кузьма, Кобака, Тіма, Шелепець, Поляк.
Тренер: Олександр Пінджоля
Семен Михайлик
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1027 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: