Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Дербі в Сторожниці за Шишлівцями
11:12
Дербі в Сторожниці за Шишлівцями
У турнірній таблиці до звітного матчу ФК «Лідер» із Сторожниці випереджав ФСК «Фаворит» із Шишлівців на 2 пункти.

У винесеному на суботу матчі Вищої ліги Ужгородського району, зустрілись принципові суперники на футбольному полі та добрі сусіди поза ним.

У турнірній таблиці до звітного матчу ФК «Лідер» із Сторожниці випереджав ФСК «Фаворит» із Шишлівців на 2 пункти.

Не зважаючи на спеку, зустріч розпочалася за графіком. З перших хвилин господарі заволоділи територіальною перевагою, але до гострих моментів біля воріт гостей справа не доходила, натомість футболісти з Шишлівців провели результативну контратаку. Турега віддав пас на фланг Готрі, який пройшов по фланзі, прострілив у карний майданчик, звідки Кирлик, наніс точний удар в один дотик - 0:1. Господарі на такий старт не очікували і продовжували тиснути на ворота гостей. В одному із епізодів голкіпер гостей витягнув м’яч з-під поперечини після прямого удару Степана Савка. Напів гострі моменти виникали біля воріт обидвох команд, і здавалося що обидва колективи зможуть покращити реалізацію, але одним не вистачало влучності, іншим швидкості.

Після перерви господарі кинулись відіграватися та в одному моменті їх підвела влучність, а гості знову провели швидкий м’яч. Після навісу від кутового прапорця, господарі винесли м’яч за межі карного майданчика, але на підборі вдало зіграв центральний захисник Домище, після сильного удару метрів із 30-ти, голкіпер не зорієнтувався і як результат – 0:2. Після пропущеного голу, господарі великими силами пішли вперед, чим вдало користувалися гості, які постійно використовували вільні зони суперника.

Тренери обох команд додали свіжих сил, зробивши по 3 заміни. Гра на полі отримала емоційний заряд і здавалося хтось поле залишить під червоне світло. Але рефері матчу Юрій Бобаль вгамував пристрасті без червоних карток і гра завершилася перемогою ФСК «Фаворит » 0:2, що для сторожницьких вболівальників було несподіванкою.

ФК «Лідер» Сторожниця - ФСК «Фававрит» Шишлівці 0:2

Голи: Кирлик 5’ , Домище 54’.

ФК «Лідер»: Микола Федак, Вадим Костьо, Василь Микульця, Юрій Микульця, Сергій Повхан, Сергій Сидоренко, Олег Дудись, Степан Савко, Юрій Костик, Михайло Годьо, Віталій Пребуш.

Тренер: Мальованець Т.

ФСК «Фаворит»: Крістіан Шушко, Любомир Домище, Віктор Ворон, Віктор Готра, Томаш Варга, Олександр Кучерявий, Дмитро Далекорей, Дмитро Туряга, Едуард Готра, Андрій Курта, Василь Кирлик.

Тренер: Ленчик В.

Мацак Михайло

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 913 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: