Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Десяточка від "Минаю" (ФОТО)
17:31
Десяточка від "Минаю" (ФОТО)
"Минай" доволі легко розгромив першого суперника у Зимовій першості Закарпаття.

Десяточка від
Команда з Ракошина не змогла дограти минулий чемпіонат у Першій лізі Західної зони. Та зараз у клуб прийшов новий тренер - мукачівець Іван Фізер, який помітно оновив склад команди більш ніж наполовину. Та протистояти Минаю вони були не в змозі, про що яскраво свідчить результат матчу.
 
Вже на 2-ій хвилині Пиняшко реалізував вихід сам н сам – 1:0.
 
За п’ять хвилин той таки Василь скористався не впевненими діями захисту ракошинців, відібрав м’яч і пробив з близької відстані – 2:0.
 
На 13-ій хвилині Кополовець вивів Пиняшка на одного воротаря та кіпер відбив, але Мирончук сходу з 13 метрів добив шкіряного у сітку – 3:0.
 
На 16-ій хвилині Кополовець здійснив прорив лівим краєм і подав точно на Гегедоша, який пробив прицільно головою – 4:0.
 
На 19-ій хвилині вже Микуляк вивіреною передачею знайшов у штрафній голову Гегедоша – 5:0.
 
На 26-ій хвилині на ворота Ракошина прийшла атака з правого краю на завершенні якої Пиняшко віддав на Гегедоша і той не промахнувся – 6:0.
 
Мукачівці намагались грати щільно із суперником, проте не завжди встигали за переміщенням минайців. На 40-ій хвилині простріл Пиняшка зліва захисник Ракошина зрізав у власні ворота – 7:0.
 
Між сьомим та восьмим голом підопічні Фізера двічі загрожували воротам Поповича зі штрафних та удари летіли мимо цілі. На 52-ій хвилині Гегедоша зупинили у карній зоні не по правилам, і сам постраждалий реалізував пенальті – 8:0.
 
Далі Кополовець, який у цьому матчі мав забивати мінімум три голи, вийшов один в один та воротар відбив його удар, та Пиняшко був першим на добиванні – 9:0.
 
На 60-ій хвилині відзначився Ігор Вагін, який пробив з 16 метрів, після подачі з кутового – 10:0.
 
Минай мав ще безліч нагод, щоб збільшити рахунок та в деяких епізодах надійно грав воротар суперника, а інколи бракувало точності.
 
 
«Минай» - «Ракошино» 10:0
 
Голи: Пиняшко, 2, 7, 57, Мирончук, 13, Гегедош, 16, 19, 26, 52 (пен.), зах. Ракошина (авто гол), Вагін, 60.
 
Минай: Андрій Попович, Роберт Смокоровський, Олег Допілка, Владислав Образцов, Василь Беца, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Василь Пиняшко (Іван Капустей, 71), Михайло Кополовець, Євген Мирончук, Роберт Гегедош (Сергій Машталір, 65).
Запасні: Владислав Сидоренко, Іван Ковач, Едуард Дзьоба, Павло Тищук, Стефан Федак.
Тренер – Андрій Харьковщенко.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1263 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 мікітос  
0
Міша не парься, Сельменський і Час футболу все були там де бабки, ко кормить, тому і під... А то шо по 10-11 гооіа, так для статистики понабирали дворові команди.

1 Міша  
0
Від Севлюша також десяточка, перестаньте займатися вилизуванням причинного місця Минаю бо,аж гидко, дивився останню програму час футболу вся програма про Минай таке відчуття,що крім Минаю в області більше немає нікого нажаль таке відношення рано чи пізно приводить до зіркової хвороби.Так вони хороші,але не єдині.

الاسم *:
Email *:
كود *: