Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Дежавю по-вінницьки (ФОТО)
20:55
Дежавю по-вінницьки (ФОТО)
У другому домашньому матчі поспіль Минай поступається і в меншості дограє матч.

Дежавю по-вінницьки (ФОТО)
У минулому турі минайці зуміли перервати невдалий старт у весняній частині чемпіонату і здавалось повернутись на переможну стежку. Проте гравці підготували для своїх вболівальників своєрідне дежавю, яке вони бачили у минулому домашньому матчі, де вони поступаються по ходу гри, а згодом залишаються у меншості.
 
Сам поєдинок проходив повністю під диктовку господарів, які перевели гру поближче до воріт Гурідова, але без серйозних загострень. Лише на 12-ій хвилині Страшкевич подав в район одинадцяти метрів, звідки Гегедош завдавав удару, але не точно. Ще один удар з меж штрафної завдавав Гавриленко, після пасу від Микуляка та Максиму також забракло точності.
 
З іншими менш небезпечними атаками суперника Нива легко справлялась, майже не думаючи про свої аткувальні дії. Але лише до 35-ї хвилини, після вкидання ауту на правому фланзі м’яч у карній зоні отримує Браславський, який не зустрів опору з боку захисників і розстріляв ворота з п’яти метрів – 0:1.
 
Гол суттєво не вплинув на малюнок гри, Минай і надалі сунув вперед, але гольову нагоду зміг створити лише в останні хвилини тайму. У ході швидкої контратаки Микуляк пасує на Пиняшка, той виводить Гегедоша один в один та Роберт не зміг переграти голкіпера.
 
Після перерви гості у своїй чи не єдиній у другому таймі атаці могли забити вдруге – Коровіков пробивав з 14 метрів, але захисник встиг заблокувати небезпечний постріл, та м’яч відкочується лівіше на Дугієнка, який з ще ближчої відстані цілив у порожній кут воріт, але не влучив.
 
На 58-ій хвилині на полі з’явився Карноза, який трохи пожвавив гру перед чужою штрафною і одразу завдав удару з 19 метрів, але мимо. На 66-ій хвилині Артур вже влучив у рамку, але Гурідов на місці. За хвилину Пиняшко демонструє чудовий дриблінг обійшовши трьох опонентів, увійшов у штрафну і дав можливість пробити Гегедошу з 10 метрів, але форвард знову марнує шанс забити. У наступній атаці Пиняшко пробиває з 15 метрів, захисник блокує, Гегедош тут же додає і знову м’яч влучає у захисника, а точніше його руку, тож арбітр призначає пенальті. До м’яча підходить Гегедош і відправляє його над воротами.
 
За декілька хвилин Роберт підтверджує статус антигероя матчу заробляючи на рівному місці другу жовту картку і залишаючи своїх партнерів у меншості. На 74-ій хвилині кутовий біля воріт вінничан на дальній стійці завершував Гавриленко, який пробивав у зовсім пустий кут воріт, але відправив шкіряного вище.
 
В останні п'ятнадцять хвилин Минай рвався вперед, однак підопічні Коллінза Нгахи відсунули гру від своїх воріт. Чергове домашнє фіаско при відчутній перевазі над суперником і проблеми з дисципліною все більше віддаляють ужгородський клуб від бажаного першого місця. На руку їм хіба паралельні втрати інших конкурентів з Калуша та Житомира. Та навряд чи це втішає керівництво клубу, адже кредит довіри тренеру з кожним таким матчем все зменшується.
 
Минай опускається на друге місце, пропускаючи на вершину Черкащину-Академію, до якої і завітає у наступному турі 1 травня.
 
 
"Минай" – "Нива" Вінниця 0:1
 
Голи: Браславський, 35.
 
Минай: Артем Кулинич, Василь Беца, Петро Стасюк, Олег Допілка, Володимир Корнутяк (Ігор Ощипко, 64), Олег Дмитренко, Максим Гавриленко, Владислав Микуляк (Артур Карноза, 57), Василь Пиняшко (Яромир Лобода, 81), Вадим Страшкевич (Роберт Смокоровський, 76), Роберт Гегедош.
Запасні: Андрій Попович, Ігор Вагін, Стефан Федак, Олексій Шпак.
Тренер – Дмитро Бабенко.
 
Нива: Максим Гурідов, Сергій Бондарчук, Олександр Дугієнко, Владислав Когут, Роман Адаменко, Віктор Коровіков, Тимофій Брижчук, Олександр Демченко, Андрій Рогозін, Юрій Малєй, Ярослав Браславський.
Запасні: Роман Льопка, Ігор Богач, Максим Яськов, Давид Подкуйко, Владислав Палін.
Тренер – Коллінз Нгаха.
 
Попередження: Гавриленко Максим 12’, Страшкевич Вадим 28’, Гавриленко Максим 59’, Ощипко Ігор 78’, Шпак Олексій 78’, Попович Андрій 78’, Корнутяк Володимир 80’ - Цурупін Артем 23’, Турчанов Вячеслав 42’, Пономаренко Сергій 65’, Сухенко Олександр 88’
 
Вилучення: Гегедош, 70.

На 68-ій хвилині Гегедош не реалізував пенальті (мимо). 
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 751 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: