Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ді-джеї, піонери та енергетичні - трійка призерів з міні-футболу
19:28
Ді-джеї, піонери та енергетичні - трійка призерів з міні-футболу
Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз останнього 9-го туру та всього чемпіонату міста Виноградова з міні футболу.

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз останнього 9-го туру та всього чемпіонату міста Виноградова з міні футболу.

Крім матчу «JJ-клубу» проти «Сатурна», відбулись ще три поєдинки. «Піонер» розгромив «Локомотив» – 7:1. За переможців хет-триком відзначився Владислав Бобіта та дублем Іван Білак. Ще один гол на рахунку Іштвана Гейдера. Гол престижу за залізничників забив Юрій Суринець. «Легіон» перезабивав «Геліос» – 8:4. За переможців хет-триком відзначився Едуард Джуга та дуплетами вистрілили Володимир Чундак і Іван Левко. За сонячних хет-трик видав Сергій Шаркадій. Крім того, суперники забили по одному автоголу. У бронзовій битві між минулорічним срібним призером «Винградом» та «Енергією», який супроводжувався силою силенною ударів, рахунок кілька разів змінював свого тріумфатора. У підсумку «Енергія» вирвала для себе бронзову перемогу – 4:3. Ще в одному поєдинку «Аматор» переміг «Автомотив» – 5:0.

На вершині, як і в минулому році, опинився «JJ-клуб» – 24 очки (різниця голів – 71:11). Клубники, як і піонери, виграли всі матчі, окрім битви між собою, яку завершили внічию – 0:0. До 7-го туру включно, коли були трохи сильніші суперники, команда Юрія Більди трималась на 2-му місці. Найнижче вона опускалась після 3-го туру, коли ділила 2-3 місця з «Піонером». Після перемоги у 8 турі, над «Геліосом» – 18:0, ді-джеї вийшли на 1-е місце. «JJ-клубу» належить кілька переможних серій, із яких відзначимо триматчеву виграшну серію у 7-9 турах із різницею в 8 голів і більше над «Аматором», «Геліосом» та «Сатурном» із загальним рахунком – 41:1.

Срібним призером став «Піонер» – 24 (53:14), який після перших двох турів тримався на 3-му місці, в тіні «Локомотива» та «JJ-клуба». З 4-го по 7-й тур включно команда, за рахунок трохи кращої різниці голів, лідирувала, однак не витримала темпу. Відзначаємо триматчеву серію розгромних перемог піонерів у 7-9 турах над «Лгіоном», «Автомотивом» та «Локомотивом» із загальним рахунком – 20:3.

Бронзовою стала «Енергія – 18 (46:28), яка після перших двох турів займала 8-9 місця, коли відбулась єдина двоматчева серія поразок від «Піонера» та «JJ-клубу» із загальним рахунком – 5:9. Далі була пятиматчева серія перемог із різницею в 3 голи і більше над «Аматором», «Легіоном», «Геліосом», «Автомотивом» та «Сатурном» із загальним рахунком – 33:10. Бронзові амбіції клубу похитнула поразка від залізничників – 4:6, після якої клуб опустився зі звичного 4-го на 5-е місце. Та останній виграш дозволив зійти на п'єдестал.

За крок від тріумфу опинились «Винград» – 18 (40:22) та «Локомотив» – 18 (37:22). Стартував «Винград» поразкою від «JJ-клубу» – 1:4, за наслідками якої опинився на 9-й сходинці. Двоматчева серія перемог з різницею в 2 голи і більше в 2-3 турах, триматчева переможна серія в 6-8 турах з різницею в 4 голи і більше та очна перемога над залізничниками дозволила «Винграду» триматись на бронзовій сходинці з 3-го по 8-й тур.

«Локомотив» став чемпіоном першої третини чемпіонату, коли він створив свою першу триматчеву серію перемог з різницею в 2 голи і більше і незмінно лідирував. Найбільше приємних хвилин отримали фани від стартовою звитяги над «Аматором» – 9:1. Та двоматчева серія поразок в 4, 5 турах від «Винграда» та «JJ-клубу» із загальним рахунком – 1:7, опустила залізничників в середину таблиці. Друга, ідентична до першої, переможна серія в 6-8 турах дозволила тимчасово піднятись на 4-е місце.

«Аматор» – 10 (28:44) у першій третині незмінно замикав таблицю. Переможна серія у 8, 9 турах дозволила йому піднятись на 6-е місце. Всю турнірну дистанцію тримався всередині таблиці «Сатурн – 8 (30:67). Та триматчева серія поразок з різницею в 7 голів і більше не дозволила йому піднятись вище 7-го місця. Трохи краще, ніж в минулому сезоні завершив чемпіонат «Легіон» – 7 (24:34). Старожил ліги «Автомотив» – 1 (14:53) та новачок «Геліос – 1 (30:78) просто вчились грати.

Заводчики можуть занести собі в актив хіба не таку вже й велику поразку від чемпіона – 4:9. Сонячні епізодами давали бій «Сатурну», «Енергії» та «Винграду», яким поступились у 1, 3 та 4 голи відповідно. Про окремі погроми обом клубам варто забути і працювати на тренуваннях, щоб у наступному сезоні приглушити музику ді-джеїв та притишити клич піонерів.

Євген Свищо для Lobda.at.ua


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 752 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: