Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Діброва" вдома перемагає "Золотарьово"
07:16
"Діброва" вдома перемагає "Золотарьово"
Хет-трик Івана Опріша приносить домашні три пункти тячівській команді.

Матч розпочався з початком осіннього дощика, який зросив спрагле поле в Нижній Апші й мабуть додав швидкості господарям. Вже в своїй першій атаці через центр проривається Василь Дан, який віддає передачу вперед, воротар гостей якось невпевнено відбиває м’яч і на підборі знову грає Дан, котрий цього разу віддає вивірену передачу на партнера Івана Опріша, який вже забиває в пусті ворота – 1:0.
 
Після пропущеного м’яча золотарівці зуміли зібратися й дещо відтіснили гру від своїх воріт, зуміли дещо зав’язати гру в центрі, однак попереду їхні атаки чомусь зовсім не виходили. Хоча в одному з моментів гості таки могли відновити паритет, якби капітан Галай реалізував свій фланговий прохід на 27 хвилині, він пробив у ближній кут, кіпер «Діброви» перевів на кутовий . А на 32-й хвилині захисник «Золотарьова» чомусь вирішив іти в обіграш проти нападника господарів, втратив м’яч і двоє гравців «Діброви» Дан та Опріш, зіграли в стінку, Дан знову повернув Опрішу, який покотив вдруге м’яч в сітку золотарівських воріт - 2:0. На перерву команди пішли саме за такого рахунку.
 
Початок другої половини трохи активізувалися гості, які турбували нижньоапшанців ударами з далекої та середньої відстані, однак надійно грав воротар господарів. В свою чергу господарі будували свою роль через Василя Дана, яким за чутками всерйоз зацікавився друголіговий «Минай», саме він взяв активну участь у ще двох м’ячах своєї команди. На 76-й хвилині він вчергове з центру покотив на Оприша, той зробив навісну передачу Василь вдало відіграв головою, а Опріш в падінні забиває третій гол. Четвертий гол господарі вже реалізовують на 83-й хвилині і знову флангову передачу Василя замикає впритул Георг Мойш й робить результат матчу – 4:0.
 
 
Стадіон Центральний с. Н.Апша. Глядачів: 300
 
«Діброва» (Нижня Апша) – «Золотарьово» (Золотарево) – 4:0 (2:0)
 
Голи: І. Опріш 3, 32, 76; Мойш 83
 
«Діброва»: Драч Роман, Мотран Юрій, Дан Василь, Бойчук Михайло, Дан Василь, Опріш Василь, Савач Антон, Опріш Іван, Шваля Богдан (Мойш Георге 46).
Запасні: Йовдій Василь, Поді Іван, Поп Юрій, Буга Юрій
Тренер: Венгрин Григорій
 
«Золотарьово»: Монич Віктор, Пацкан Михайло, Мацунич Михайло, Деяк Руслан, Орос Василь, Мацунич Василь, Хмура Богдан, Галай Олександр, Довганич Олександр, Пацкан Олександр, Довганич Михайло.
Запасні: Молнар Андрій, Молнар Станіслав, Монич Сергій.
Тренер: не вказаний у протоколі
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 614 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: