Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Дийдо" легко розправляється з "Середнім" (ФОТО)
20:52
"Дийдо" легко розправляється з "Середнім" (ФОТО)
У завершальному матчі сьомого туру підопічні Гіді розгромили на виїзді середнянців.

Пам'ятаючи минулорічну поразку на цьому стадіоні гості прагнули реваншуватися. І вже з стартових хвилин повна територіальна перевага була на їх стороні. Середнянці в перші двадцять хвилин добре тримали оборону, і за допомогою пресингу витискали суперника на чужу половину.

В першій половині тайму гострота йшла лише від дийдівців. Барта та Розман пристрілювались з середньої відстані, але не вдало.

Та вже на 26-ій хвилині Олександр Пахомов обрізався на своїй половині поля, Барта перехопивши м’яч віддав на хід Розману, який з правого краю штрафної пробив у дальній кут та за господарів зіграла стійка, але першим на добиванні був Барта, який і відкрив рахунок у матчі. 0:1.

Високий темп гри тримав у напрузі оборонців обох команд. Та сьогодні більше доводилось працювати середнянській. Розман вивів Давіда на ворота та кіпер вийшов з воріт, скоротивши кут обстрілу і прийняв удар на себе.

Чи не єдиний удар у рамку від господарів стався ближче до завершення першого тайму. Беца навісив у штрафну, де Жаренко пробив головою, однак воротар легко впорався з цим ударом.

Друга половина гри розпочалась з подвійного удару від Роберта Давіда. На 49-ій хвилині Роберт вчасно опинився в штрафній, підібрав відскок і пробив з 12 метрів. 0:2.

За три хвилини Барта прострілив справа, на ближній стійці ніхто не дотягнувся до м’яча, далі Беца спробував вибити, однак прямо на Давіда, який з 6 метрів забиває свій другий м’яч. 0:3.   

Гра проходила у комфортному для гостей ритмі. Підопічні Дьордя не могли підібратись до воріт Славіка, тому пробували бити здалеку. Та удари Лазара були легкою здобиччю для голкіпера. Поява юного динамівця Симча, який виграв золото чемпіонату України U-19 та брав участь у матчах юніорської Ліги Чемпіонів, не вплинула на гру Середнього.

В одній з чергових атак Дийдо Давід випередив воротаря, вибивши тому м’яч майже з рук, але перекинувши Мучичку не влучив у ворота. Після подачі кутового воротар вибив шкіряного, але прямо на Давіда та його удар з лінії воріт вибив Беца. Останню нагоду оформити хет-рик Давід змарнував в середині другого тайму, коли пробив з 20 метрів обвідним ударом по траєкторії від воротаря, але Мучичка відбив.

На 78-ій хвилині Розман виборов м’яч на правому фланзі, пройшов з ним і прострілив у штрафну, де м’яч рикошетом від захисника дійшов точно в ноги Грицкевичу, який з п’яти метрів б'є точно в ціль. 0:4.

В останні десять хвилин підопічні Гіді віддали ініціативу господарям. У одному з ігрових епізодів Славік зазнав ушкодження і одразу був замінений. Середнє все ж змогло створити дві нагоди для голу. Симчо віддав загострюючи передачу на Соскиду, який вийшов на воротаря, але пробив у Шоша. Ще за мить Беца змістився в центр і віддав розрізний пас на Гальчака, який холоднокровно реалізував вихід сам на сам. 1:4.

Дийдо не відчуло серйозного спротиву з боку середнянців і піднялося на третю сходинку.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа, Михайло Лялюк
4-й арбітр – Вадим Рубей
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 200
 
ФК «Середнє» - ФК «Дийдо» 1:4

Голи: Гальчук, 84 – Барта, 26, Давід, 49, 52, Грицкевич, 78.

Середнє: Євген Мучичка, Мирон Гулович (Віктор Симчо, 46), Юрій Шукаль, Олександр Пахомов, Василь Беца, Володимир Дуран (Руслан Соскида, 61), Андрій Лазар, Денис Пахомов, Крістіан Сегедій (Михайло Стегура, 73), Іван Жаренко, Іван Русин (Микита Гальчак, 81).
Запасні: Михайло Костюк, Олександр Мадяр, Назар Слободян.
Тренер – Вадим Дьордь.

Дийдо: Юрій Славік (Ітван Шош, 83), Юрій Береш, Роланд Антал, Юрій Кохан, Степан Гейці (Ендра Тар, 82), Габор Кемень, Іван Ковач (Адам Пушкаш, 51), Роберт Давід (Михайло Куцкір, 80), Роберт Товт (Олександр Грицкевич, 64), Олександр Розман (Володимир Головачко, 82), Ференц Барта.  
Тренер – Іштван Гіді.

Попередження: Гулович, 31, Соскида, 86, Жаренко, 90+2 – Розман, 21, Кохан, 27.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1673 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: