Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дийдо розпочинає з перемоги у дев'ять м’ячів (ФОТО)
20:52
Дийдо розпочинає з перемоги у дев'ять м’ячів (ФОТО)
Футболісти з Чопа не змогли скласти серйозної конкуренції діючому чемпіону Зимової першості.

Дийдо розпочинає з перемоги у дев'ять м’ячів (ФОТО) У підопічних Гіді після зимових канікул зовсім не значні зміни у складі: повернувся Розман та поповнив команду екс-середнянець Лисаченко. У переможця Першої ліги Західної зони 2015 суттєво змінилося обличчя. З близьких до основи гравців залишились 4-5 гравців, всі інші найближчий резерв та юнаки (двоє з яких, Ніцкулич та Клімпуш (Максим цієї осені дістав річну дискваліфікацію, однак комітет із проведення змагань ФФЗ на Зимову першість перевів дискваліфікацію на умовну), у минулому сезоні виступали за юнаків Ужгорода).

З перших хвилин матчу стало зрозуміло, що клуби знаходяться у різних вагових категоріях. Хід подій всього матчу складався з багаторазових атак дийдівців. Червоно-білі обрушили шквал атак на ворота Дитюка і результат не змусив себе довго чекати.

Спочатку триходівка Розман-Грицкевич-Барта завершилась ударом останнього, але мимо дальної шістки. Та вже на 3-ій хвилині Грицкевич розібрався з воротарем і відкрив рахунок у зустрічі.

Через дві хвилини Кохан робить простріл зліва, удар Давіда заблокували та першим на добиванні був той таки Кохан і з гострого кута подвоює рахунок.

13-а хвилина – Руснак засильно віддав пас назад воротарю, Дитюк не вдало обробив передачу і Грицкевич обікрав його і закотив круглого у пусті ворота. 3:0.

Лише після цього господарі зуміли завдати першого удару у рамку суперника. Це захисник Самаі ударом з дальньої відстані змусив Славіка перевести шкіряного на кутовий з-під перекладини.

На 16-ій хвилині Розман в середині поля віддав на Грицкевича, який пробіг половину поля, вийшов сам на сам і відправив м’яч по призначенню. 4:0.

Розман на вході у штрафну пройшов трьох захисників, але з семи метрів пробив у голкіпера. В ході контратаки Давід віддав на Грицкевича та удар Олександра відбив Дитюк.

29-а хвилина – Розман виводить Барту на побачення з голкіпером і Ференц цілить точно в ближній кут. 5:0.

Оборона «Локомотива» грала досить високо, намагаючись ловити суперника у офсайдну пастку, але це у них не часто виходило. Швидкі берегівські нападники раз за разом залишали позаду себе своїх опонентів. Так Славік сильно вибив вперед, Розман підхопив м’яча і вибігз своєї половини на ворота, покотив вздовж на Грицкевича, але його удар Дитюк відбив на кутовий. Барта організував Давіду вихід віч-на-віч, але удар Роберта воротар зловив.

У перерві Іштван Гіді випустив більшість запасних на поле. Свіжий Головачко одразу ж вискочив на одного голкіпера, але не зміг його переграти. На 47-ій хвилині після подачі з кута поля Шелегон на ближній стійці зрізав мяч у свої ворота. 6:0.

На 51-ій хвилині Головачко вибив вперед головою на Розмана, який протягну шкіряного до штрафної і відпасував на Давіда, який відкрив лік своїм голам у матчі. 7:0.

Розман вибіг на одного воротаря, але заробив лише кутовий. На 54-ій хвилині Барта прострілив з правого флангу і Розман з декількох метрів забиває восьмий гол. Ще за мить удар Розмана з 15 метрів бере на себе стійка. Удар Барти з 12 метрів, після пасу від Розмана, пройшов вище рамки воріт.

Вже в останній хвилині матчу атакуючий дует знову повторив комбінацію – Барта віддав з правого краю, а Розман оформив дубль. 9:0.

Підопічні Іштвана Гіді утвердились лідером групи, і скоріш за все не матимуть реальної опозиції у цій зоні. Чопський «Локомотив» після кардинальних змін починає будувати нову команду, і тягатися з суперниками рівня «Дийдо» їм, поки що зарано.   


Арбітр – Назарій Дьордь
Асистенти – Ян Рогач, Еміл Головей
Делегат матчу – Федір Варга
 
с. Кінчеш, глядачів 200
 
ФК «Локомотив» Чоп – ФК «Дийдо» Дідово 0:9

Голи: Грицкевич, 3, 13, 16, Кохан, 5, Барта, 29, Шелегон (автогол), 47, Давід, 51, Розман, 54, 70.

Локомотив: Володимир Дитюк (Даніел Кертес, 43), Євген Бізяєв, Юрій Боднар, Тібор Самаі, Ярослав Руснак, Девід Ніцкулич, Анатолій Павліш, Андрій Гаврилів, Чаба Шима, Анатолій Павленко, Максим Клімпуш.
Запасні: Микола Шелегон, Дмитро Химіч, Олександр Дячук, Віктор Токарь, Артур Плеска.
Тренер – Аттіла Берцик.

Дийда: Юрій Славік, Роланд Антал (Володимир Головачко, 35), Юрій Береш, Юрій Кохан (Роберт Товт, 35), Роланд Качов (Адам Пушкаш, 35), Габор Кемень (Михайло Матяш, 56), Іван Ковач (Володимир Лисаченко, 35), Ференц Барта, Роберт Давід, Олександр Грицкевич (Михайло Куцкір, 48), Олександр Розман.
Тренер – Іштван Гіді.

Попередження: Гаврилів, 8.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1318 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: