Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Дийдо" та "Севлюш" зіграли у "суху" нічию
10:49
"Дийдо" та "Севлюш" зіграли у "суху" нічию
Після сенсаційної звитяги над ФК «Ужгород» у минулому турі, виноградівці не зуміли обіграти команду з Дийди.

Центральний матч 10-го туру Вищої ліги Закарпаття відбувся за 30-градусної спеки. Попри таку безвітряну погоду гольових нагод команди створили немало. Та до голів справа не дійшла.

Спершу, на 7-ій хвилині гри Мешко зреагував на навіс партнера з правого флангу, але після прийому пробив з лінії воротарського майданчика у руки кіперу. Аналогічним способом на 19-ій хвилині могли відзначитися господарі. Удар Розмана вийшов значно потужнішим, та навіть попри це кіпер намертво фіксує м’яч.

На 22-ій хвилині атакували вже виноградівці. Чонка після хорошого дриблінгу на лівому фланзі вирішив прострілити на партнера в центрі карної площі. Але Ребрик, котрий першим підчатував м’яча, щосили пробив у захисника, який корпусом ще й примудрився перевести м’яч на кутовий, рятуючи свою команду від вірного голу. У ці хвилини здавалося що гол «Севлюша» назріває. А комбінаційні маневри гостей регулярно несли небезпеку біля воріт Славіка. Та ближчими аби відкрити рахунок були саме господарі. На 34-ій хвилині Ковач розіграв стінку з Кеменем. У підсумку, останній пробив по воротах з лівого флангу підкрутивши м’яча у дальню стійку воріт. Для успіху не вистачило лічених сантиметрів.

Дві хвилини потому – знову нагода у Дийдо. Знову Ковач вирішив з глибини прострілити на партнерів у штрафній суперника. Замикати подачу кинулися одразу два гравці, Розман та Кемень, але до м’яча хлопці не дотягнулися. Хвилину потому господарі небезпечно атакували вже праворуч. Після цілеспрямованої подачі на партнера у центр карної площі, Розман щосили впритул пробиває у кіпера гостей. Після відскоку Олександр вирішує добити м’яча головою, але круглий влетів у сітку вже з зовнішньої сторони воріт.

Вже у другому таймі спека відчутно вплинула на хід гри. Нагод створених біля воріт обидвох команд було обмаль. Та все ж активнішими у другому таймі були гості. Юрій Чонка на підступах у карній площі віддає філігранний пас на Вашкебу. Той з 11-метрової позначки пробив вище воріт. Не менш потужний удар потягнув кіпер господарів на 65-ій хвилині. Де з 23-х метрів знову пробивав Вашкеба. На 69-ій хвилині з 25-ти метрів пробити наважився Мешко. Після удару м’яч летів точно під поперечкою. Та Славік, у падінні, перевів м’яч на кутовий.

Дийдо по справжньому хороших нагод у другому таймі мали обмаль. Небезпечним був хіба що удар Розмана на 75-ій хвилині з лінії карної площі у стійку воріт. Здалося, що після цього удару, команди не надто рвалися вперед, наче їх влаштовував такий результат поєдинку.

Тож у підсумку 0:0. Виноградову не вдалося зберегти мінімальний відрив від ФК «Ужгород» у турнірній таблиці.


Арбітри: Назарій Дьордь, Ян Рогач, Еміл Головей
Делегат: Іван Кампов

ФК «Дийдо» - ФК «Севлюш» 0:0

ФК «Дийдо»: Славік, Береш, Антал, Кохан, Гевці, Ковач, Товт (Пушкаш, 84’), Барта (Поповіч, 68’), Лісіченко, Кемень, Розман;
Тренер: Іштван Гіді;
Запасні: Шош, Куцкір;

ФК «Севлюш»: Гринишин, Міца, Шопота, Ломага, Вайда, Чейпеш, Вошкеба, Мешко (Остафійчук, 79’), Мудра (Ковня, 56’), Чонка, Ребрик;
Запасні: Козар, Віщак, Котляр, Габона, Жуков, Ляхович;
Тренер: Іван Білак
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1206 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: