Головна » Усі публікації » у світі » Динамівець Біловар переміг на міжнародному турнірі в Грузії (ФОТО, ВІДЕО)
10:28
Динамівець Біловар переміг на міжнародному турнірі в Грузії (ФОТО, ВІДЕО)
У вівторок, 25 квітня, у Тбілісі завершився міжнародний турнір пам'яті видатного радянського футболіста Віталія Дараселія.

Динамівець Біловар переміг на міжнародному турнірі в Грузії (ФОТО, ВІДЕО)
На днях у Грузії завершився міжнародний футбольний турнір пам'яті радянського футболіста, півзахисника тбіліського «Динамо» і збірної СРСР, заслуженого майстра спорту СРСР Віталія Дараселія, повідомляє офіційний сайт київського "Динамо". У змаганні, яке відбулось в Тбілісі, взяло участь 8 команд з різних країн, поділені на дві групи. Турнір проводився серед гравців 2001-го року народження, але кожен учасник мав право заявити до 5 футболістів 2000-го року народження.
 
Україна була представлена командою «Динамо» Київ, складеною з футболістів 2001-го року народження, під керівництвом Андрія Анненкова і Олександра Собковича. Зазначимо, що команда грала винятково 16-річними хлопцями.

За вихід у півфінал кияни змагалися з голландським «АЗ» Алкмаар, загребським «Динамо» і турецьким «Трабзонспором». Другий квартет склали «Динамо» (Тбілісі, Грузія), «Інтер» (Мілан, Італія), «Гент» (Бельгія) і «Габала» (Азербайджан). У першій зустрічі наша академічна група обіграла «АЗ» з рахунком 2:0, потім мінімально поступилася загребському «Динамо» 0:1, і в останньому матчі групового етапу перемогла «Трабзонспор» 2:0. Таким чином, динамівці разом з голландським колективом вийшли у півфінал. З паралельної групи їм склали компанію «Інтер» і «Гент».

За жеребом, путівку у фінал київське «Динамо» виборювало в матчі з «Інтером». Українці впевнено переграли іменитий італійський клуб 4:0.

У фіналі підопічні Андрія Анненкова та Олександра Собковича зустрічалися з голландським «АЗ» (Алкмаар), який вже обігравали на груповому етапі 2:0. Основний час закінчився внічию 1:1, а в серії пенальті більш холоднокровними і витриманими виявилися кияни 4:2.

Вихованець ужгородського СДЮСШОР Крістіан Біловар прийняв участь у чотирьох з п'яти матчів (крім поєдинку з "Динамо" Загреб). Закарпатський динамівець, спеціально для нашого сайту, поділився враженнями від цього міжнародного турніру.

 
- Поділися своїми враженнями від турніру у Грузії?
 
- Рівень турніру дуже високий, так як кожна команда, яка брала участь в цьому турнірі є однією з найсильніших у чемпіонатах своїх країн.
 
- Що можеш сказати про своїх суперників по групі «АЗ» Алкмаар і турецький «Трабзонспор». Чим запам’ятались тобі матчі з цими командами?
 
- Що АЗ, що Трабзон є дуже сильними і іменитими командами, матчі з ними були дуже важкими, але все таки дуже запам'яталося те, як гравці АЗ працювали з м'ячем, навіть на рівні збірних команд не завжди бачиш настільки технічних гравців, але так як ми зі збірною Голландії не грали, ще нічого не можу сказати про весь голандський футбол.
 
- Вашій команді вдалось розгромити міланський Інтер. Рахунок по грі? За рахунок чого вдалось переграти італійців?
 
- За рахунок настрою на гру. Тим хто дивився гру видно було, що ми більше хотіли грати у фіналі, ніж італійці.
 
- У фіналі ви знову грали з Алкмааром, з яким звели матч внічию. Ця гра була найскладнішою?
 
- Чесно кажучи не можу сказати яка гра була найважчою, так як всі ігри були складними.
 
- Яким по списку ти мав йти бити пенальті?
 
- Сьомим. Але, чесно кажучи, я сподівався що до мене не дійде, так як я не готовий був бити.
 
- Як вважаєш, в якому матчі тобі вдалось найкраще себе проявити? Який матч тобі дався найкраще?
 
- Вважаю, що всі матчі провів добре, так як пропустили всього два голи на турнірі. І це вже ознака хорошої оборони.
 
- Можеш виділити якогось нападника, проти якого було найважче грати?
 
- Нападник Інтера. Уже доводилося проти нього грати коли у нас за збірну були спаринги з Італією.
 
- Після гри якось святкували перемогу? Було грузинське вино, шашлик?
 
- Ні.
 
- Як тобі інфраструктура, футбольні поля у Тбілісі? Встиг погуляти по столиці Грузії?
 
- Місто красиве. Поля просто супер, приємно було грати на таких хороших полях.

ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 922 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 JimmieSog  
0
В этих домах предусматривается существо регулируемого температурно-влажностного режима и поддержание соответствующего санитарным нормам http://zabor-iz-profnastila-deshevo.blogspot.ru/2018/02/blog-post_43.html качества воздуха в помещениях быть высокой степени изоляции внутреннего пространства с устройством наипаче системы воздушного отопления.

1 DonaldArock  
0
Положения настоящего Свода правил установлены с целью обеспечения соответствия строящихся домов обязательным требованиям. Издание настоящего Свода правил не означает, сколько каркасные одноквартирные дома должны http://zabor-iz-profnastila-deshevo.blogspot.ru/2018/02/blog-post.html строиться как такой конструкции.

الاسم *:
Email *:
كود *: