Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Динамо U-15" - Академія Ніредьгаза: київський дубль
23:47
"Динамо U-15" - Академія Ніредьгаза: київський дубль
15-річні динамівці здобули свою другу перемогу на турнірі на честь Андрія Гаваші.

15-річні динамівці здобули свою другу перемогу в турнірі на честь Андрія Гаваші.

На цей раз вони обіграли команду угорської академії 3: 1. У першому таймі двома забитими м'ячами відзначився Олександр Мельник - спочатку з пенальті, а потім головою замкнув навіс зі стандартного положення. А після перерви наша команда провела флангову атаку, яку вдало завершив Георгій Цітаішвілі.

Пропустили підопічні Олексія Дроценко також у другому таймі: суперник відправив м'яч прямим ударом в «дев'ятку» зі штрафного. Сьогодні тренерський штаб дав можливість пограти хлопцям, які вчора мали мало ігрової практики, а також тим, хто перебуває на перегляді.

- Порівняно з першим поєдинком, якість гри була гірше, - дав оцінку зустрічі Олексій Дроценко. - Можливо, це результат незіграності, адже в команді багато нових гравців. Є помилки, які потрібно виправляти і компоненти, над якими необхідно працювати. Але це підготовчий період, нас більше цікавить не результат, а зміст гри. В угорської академії непогана команда, організовані хлопці, вони дали нам бій. Ми ж зіграли в свою силу, потрібно було, щоб наші хлопці відчули опір.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 884 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: