Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Динамо" Київ без надзусиль перемагає "Говерлу"
17:07
"Динамо" Київ без надзусиль перемагає "Говерлу"
Упродовж трьох останніх турів до цього поєдинку «Говерла» не знає смаку перемог.

Упродовж трьох останніх турів до цього поєдинку «Говерла» не знає смаку перемог. Тож до Києва ужгородці їхали з надією на позитивний результат.

Зрозуміло, що гратимемо на полі топ-команди, яка також втратила чимало, але продовжує гонитву за лідерами. Тим не менш, наш наставник максималіст і на це націлює гравців.

Склад суперника дещо здивував. Коуч динамівців Олег Блохін не випустив на поле збірників, давши їм відпочити, натомість вийшли футболісти, які до цього більше часу проводили на лаві запасних. У нас же вийшов Трухін на лівому фланзі, а на позиції Балафаса грав Кочіш, перед ним Ле Таллек. Всі інші на своїх звичних місцях.

На початку зустрічі м"яч, хоч і тримавсябільшість часу в киян, проте наша команда також створювала проблеми для господарів. На 19-й хвилині Шовковський з труднощами впорався з потужним ударом Нікулае.

Але на 22-й хвилині після кутового господарі повели – на куті воротарського майданчика боротьбу на другому поверсі виграв Хачеріді, продовжив політ м’яча на дальню стійку, де вже один Мбокані перевів м’яч у ворота.

А через сім хвилин рахунок стає 2:0 на користь "Динамо". Цього разу атака господарів пройшла лівим краєм – Беланда пробив, Надь відбиває, влучає в руку Ленса, а від того м’яч закочується в сітку. Додатковий асистент арбітра чомусь проігнорував очевидну гру забороненою частиною тіла й гол був зарахований.

Наша команда не знітилася від такого старту, а продовжила боротися з іменитим суперником. Зуміли відтіснити гру в центр поля. Правда, наприкінці тайму оборона говерлян пропустила вихід віч-на-віч з Надем Гусєва, та наш воротар зумів парирувати удар півзахисника «Динамо» й перевів м’яч на кутовий.

На другу половину тайму В’ячеслав Вікторович кидає в бій свіжі сили – замість Душана Савіча випускає Армоні Іканде. Наша команда трохи стабілізувала гру, і вже моменти почали виникати біля володінь господарів. Однак, до завершального удару не доходило. Гравці заробили кілька перспективних штрафних, та жоден з них не був ефективним, так як і практично всі кутові. Кремезні захисники «Динамо» без проблем ліквідовували загрозу біля своїх воріт. Хорошу нагоду для того, щоб забити мав Трухін, який зіграв в стінку з Нікулае й потужно пробив – Шовковський вибрав правильну позицію і перевів удар Дмитра на кутовий. А відповідь киян знову стала голевою. Сидорчук продерся через центр поля, віддав на Мбокані, той відпасував на хід партнеру, а далі Сергій холоднокровно перевів м’яч у ствір воріт – 3:0.

В час, що залишився наші хлопці прагнули забити гол престижу, та надійна гра захисників та капітана «Динамо» не дали можливості нам цього зробити.

Що ж, будемо надіятися, що в завершальному матчі першої половини сезону переможемо в рідних стінах сімферопольську «Таврію»й футболісти підуть на зимовий відпочинок у хорошому настрої.

«Динамо» - «Говерла» - 3:0

Голи: Мбокані, 22, Ленс, 29, Сидорчук, 84.

«Динамо»: Шовковский, Бельханда (Безус, 63), Мбокані, Хачеріді, Макаренко, Гусєв (Ярмоленко, 81), Сидорчук, Ленс, Драговіч, Вукоєвіч, Сільва (Віда, 45).

«Говерла»: Надь, Савіч (Іканде 46), Нікулае, Кочіш, Леандро, Лисицький, Трухін, Лисенко (Кополовець 86), Ле Таллек, Єзерский (Дандя, 78), Орос.

Попередження: Нікулае 16, Ле Таллек 66.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 595 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: