Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «Динамо» (U-11) перемогло в «Кубку Закарпаття»
16:13
«Динамо» (U-11) перемогло в «Кубку Закарпаття»
24-го серпня, в День Незалежності України, в Ужгороді закінчився всеукраїнський дитячий турнір «Кубок Закарпаття».

24-го серпня, в День Незалежності України, в Ужгороді закінчився всеукраїнський дитячий турнір «Кубок Закарпаття».

Змагання проводяться кілька років підряд з різних вікових групах та вже стали традиційними.

Цього року в них брало участь 12 команд, поділених на дві групи по шість у кожній. По два переможці з кожної підгрупи виходили до півфіналу. Перша динамівська команда потрапила до групи з ужгородською СДЮСШОР, ФК «Сільце», київським «Переможцем», «Новатором» (Хмельницький) та ДЮСШ «Тернопіль». Другу групу склали «Пегас» (Ужгород), «Сузір'я» (Свалява), «Динамо» (другий склад), «Моноліт» (Київ), «Буковина» (Чернівці), ФК «Львів». Без особливих проблем обігравши в підгрупі всі команди, підопічні Валерія Краснощока вийшли в стадію плей-офф з першого місця.

У півфіналі наша команда святкувала перемогу над «Сузір'я» зі Сваляви з рахунком 2:0. У фіналі юні динамівці мінімально обіграли чернівецьку «Буковину», результат зустрічі вирішив єдиний м'яч, який на 19-й хвилині забив Антон Боль. Детальніше про виступ своїх підопічних розповів тренер Валерій Краснощок:

- Ми перебували в Західній Україні на зборах впродовж шести днів, в рамках підготовки до чемпіонату міста та Кубку вирішивши взяти участь у цьому турнірі. Все-таки, крім тренувань хлопцям потрібна ігрова практика. Трохи було незручно грати за регламентом один тайм тривалістю 25 хвилин, тому що в чемпіонаті міста ми звикли грати два тайми по стільки ж. Крім того, тут ми грали без положення поза грою, це заважало показувати якісний футбол, тому що всі команди проти нас просто били м'яч у створ воріт на удачу. Вважаю, якщо грати з офсайдом, це буде більш організовано та справедливо. За підсумками турніру я б відзначив центрального захисника і капітана Антона Боля, який всі зустрічі провів рівно і надійно, він виділявся своєю надійністю, а також у фінальній грі забив вирішальний м'яч, підключившись до атаки.

Боля виділили і організатори турніру, визнавши його найкращим гравцем, а звання найкращого півзахисника отримав ще один динамівець, Захар Добровольський. В цілому, церемонія нагородження пройшла в урочистій обстановці. Звучав Гімн України, нашій команді вручили красивий кубок, медалі та диплом за перше місце.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 759 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: