Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «Динамо» (U-15) достроково стає переможцем турніру
07:05
«Динамо» (U-15) достроково стає переможцем турніру
Поки у старших динамівців вихідний на турнірі на честь Андрія Гаваші, команда 15-тирічних футболістів продовжує свої виступи у Поляні.

Поки у старших динамівців вихідний на турнірі на честь Андрія Гаваші, команда 15-тирічних футболістів продовжує свої виступи у Поляні.

Сьогодні підопічним Олексія Дроценка та Олександра Ситника протистояла ужгородська «Говерла». Наша команда з перших хвилин розпочала дуже активно, і результат не змусив на себе довго чекати. Вже до 25-ї хвилини першого тайму динамівці вели у рахунку 7:0.

Розгром розпочав Сорокін, а продовжив хет-триком Ісаєнко, потім Сорокін оформив дубль, а Ісаєнко забив свій четвертий м’яч. Долучився до партнерів і Духан, який також залишив свій автограф у воротах суперника. Причому, кожного разу динамівці забивали м’ячі різноманітними способами, словом, глядачі на трибунах побачили голи на будь-який смак: після індивідуальних проходів, флангових навісів, подач з кутової позначки, виходів один на один з воротарем помилок центральних та флангових захисників. Відзначалися футболісти ногами, головою, обігруючись один з одним у власне задоволення. У підсумку, на перерву команди пішли за рахунку 8:0.

Після перерви тренери киян поміняли майже увесь склад, та футболісти, які вийшли на заміну, не зупинилися на досягнутому і продовжили розгром суперника, остаточно перетворивши гру на тренування з підвищеною відповідальністю. У другому таймі кияни забили ще шість м’ячів, а скільки створили небезпечних моментів, враховуючи влучання у штанги, – не перелічити!

Тож, матч останнього туру, у якому динамівці зустрінуться із СДЮСШОР-00, вже не матиме турнірного значення - наша команда, маючи максимум очок, достроково стала переможцем турніру!

- У нас було турнірне становище таке, що ми мали дев'ять очок після трьох турів, а команда суперника - шість, - оцінив розстановку сил Олексій Дроценко. - Вони також хотіли поборотися за перше місце, але ми швидко забили, з цього все і почалося. Якістю гри я сьогодні задоволений, а також рухом, думкою на футбольному полі і ставленням хлопців до гри, навіть, коли рахунок був вже дуже великим. З їхнього боку не було нехлюйства, байдужості, вони виконували установку і вимоги, які ми перед ними ставили. Після перерви ми не змінювали схему на гру, нас цікавило награвання певних комбінацій, контроль м'яча, ставили певні завдання на конкретних ділянках поля і зонах. Хлопці, що вийшли на заміну, також хотіли довести, що вони гідні місця в основному складі.

Незважаючи на те, що остання гра вже не матиме турнірного значення, завдань ми не змінюємо. Цей турнір входить до нашої програми підготовки до першості України. Можливо, завтра ми трохи змінимо склад і тактику, знову дамо пограти всім хлопцям, щоб вони відчули впевненість. Тож, відбувати номер гравці не будуть - вони вийдуть грати в футбол з певними завданнями для кожного гравця.

Що стосується новачків, ми робимо певний аналіз після кожної гри і тренування, відтоді, як хлопці у нас з'явилися, відзначаємо їх хороші якості, дивимося, чи є у того чи іншого хлопчика потенціал і перспектива росту до U-19, молодіжної та основної команд «Динамо». Після турніру по кожному гравцеві будемо доповідати керівництву свою думку, і вирішуватимемо, хто представляє інтерес для клубу.


Турнір на честь А. Гаваші (U-15)

22.08.2014 р. Поляна, стадіон «Поляна», 70 глядачів

«Динамо» - «Говерла» (Ужгород) - 14:0 (8:0)

«Динамо» (1-й тайм): 1. Косєков, 5. Мельник, 3. Чуєв, 4. Малиш, 17. Білошевскький, 8. Рожко, 11. Котов, 18. Сорокін, 6. Духан, 9. Ісаєнко, 16. Цитаішвілі.

«Динамо» (2-й тайм): 1. Косєков (35. Закорський, 35), 15. Сухоручко, 3. Чуєв, 4. Малиш, 20. Войтюк, 10. Захаров, 2. Дмитрук, 7. Ширіпа, 19. Мащенко, 21. Марійко, 14. Сирота.

«Говерла»: 1. Пукіш (12. Корнєв, 19), 2. Шелельо (18. Марушкей, 14), 3. Глагола, 10. Іщенко (15. Гонтовий, 50), 14. Леонтів (16. Пекарь, 41), 9. Зан, 8. Гей, 20. Кривка (4. Бакайса, 53), 11. Лозан, 6. Фалес (17. Байса, 10), 7. Рус (13. Чечур, 44).

Голи: Сорокін (8, 21, 30), Ісаєнко (12, 13, 18, 23), Духан (24), Мащенко (32, 52), Захаров (37), Войтюк (39), Сухоручко (46), Ширіпа (56).


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 780 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: