Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » "Динамо" U-15 перемагає "гірників" у фіналі ДЮФЛУ
20:50
"Динамо" U-15 перемагає "гірників" у фіналі ДЮФЛУ
У вирішальному поєдинку за звання чемпіона «Динамо» U-15 знову зустрілося з донецьким «Шахтарем».

Сьогодні, 3 липня, у Поляні став відомий ще один переможець юнацького чемпіонату України - в категорії U-15 золото оформили київські динамівці Олександра Ситника. У фінальному матчі вони обіграли Шахтар і взяли реванш у гірників за поразку у вирішальному поєдинку минулого року. Динамо в цьому сезоні в ДЮФЛУ взагалі влаштували феєрверк - виграли всі чотири комплекти золота. Вперше з 2005 року!
 
 
Шахтар U-15 - Динамо U-15 - 0:2
 
Голи: Ванат (8), Велетень (65).
 
Шахтар (4-2-3-1): Турбаєвський - Егбуджуо, Шиш, Авдєєв, Алізаде (Гайдаш, 68) - Судаков (Абдуллаєв, 54), Кобилянський - Гладковський (Савченко, 60), Уманець, Світюха - Гончарук.
 
Динамо (4-1-4-1): Слуцький - Скорко, Забарний, Вівчаренко, Емері - ГЛУШАЧ - Вьюнник (Велетень, 47), Кулаковський (Бражко, 67), Ісадченко (Рязанцев, 70 + 3), Близниченко - Ванат ( Здирко, 70 + 1).
 
Вилучений: Світюха (70+2).
 
У першому таймі Динамо було сильніше і по грі, і по рахунку. У півфіналі Владислав Ванат забив Дніпру вже на 1-й хвилині, Шахтарю - на 8-й. Киянин легко увійшов в штрафну, немов не помітивши захисника, і, зблизившись з воротарем, знущально послав м'яч йому між ногами.
 
Ванат міг забивати і другий гол, але не влучив у дальній кут майже з лінії воротарського. Правда, ситуація була складна. Близниченко підкараулив помилку повільного Алізаде, відтер його від м'яча, прострілив справа, а Ванат в боротьбі з захисниками розчистив собі коридор для удару. Бачив порожній кут, але не влучив.
 
Територіальна перевага теж було за Динамо, а у Шахтаря ніяк не виходило конструктивна гра, яка завмирала в середині поля.
 
На початку другого тайму суперники обмінялися ударами. Денис Світюха на 40-й хвилині бив здалеку після сольного рейду по лівому краю зі зміщенням в центр - в руки воротарю. А Богдан Вьюнник на 45-й намагався з дуже гострого кута потрапити під дальню стійку - трохи перестарався.
 
Міг подвоїти рахунок на 50-й хвилині Микита Ісадченко, але вистрілив вище поперечини з близької відстані.
 
Але самий явний момент на 56-й отримав Данило Гончарук, якому в своїй штрафній зробив подарунок капітан киян Костянтин Вівчаренко. Але форвард Шахтаря не зміг переграти в ближньому бою Олексія Слуцького, хоча зобов'язаний був реалізовувати такий шанс ...
 
Покарання прийшло під завісу зустрічі. Динамо вдалося організувати швидку атаку, піймавши суперника на недбалості в центрі поля. І Владислав Велетень, який вийшов раніше на заміну, чітко завершив вихід три в два після грамотної передачі Ваната - 0:2.
 
Тренери Шахтаря після цього перейшли на гру в три захисники і вимагали від півзахисників грати вище. Але не витримали нерви у капітана гірників Світюха, і закінчували матч вони в меншості. Втім, саме Світюха і пішов першим вітати футболістів Динамо з чемпіонським званням.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1048 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: