Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » "Динамо" U-16 - переможець ДЮФЛУ U-16 у Поляні! (ФОТО)
22:12
"Динамо" U-16 - переможець ДЮФЛУ U-16 у Поляні! (ФОТО)
Сьогодні, на стадіоні села Поляна, звершилось футбольне свято, під назвою фінальна частина ДЮФЛУ U-16.

Сьогодні, на стадіоні села Поляна, звершилось футбольне свято, під назвою фінальна частина ДЮФЛУ U-16.

Титул найсильнішої команди сезону визначали київське «Динамо» та львівські «УФК-Карпати». Поєдинок розпочався об 11.30 і тому спекотне сонце виснажувало юних гравців упродовж всього матчу.

Підопічні Косовського активніше йшли в атаку на стартових хвилинах. І вже на 8-ій хвилині це їм принесло дивіденди. Підключення лівого захисника Мельничука закінчилось прострілом у його виконанні, який замкнув Наумець.

По ходу поєдинку перевага переходила від однієї команди до іншої. Львівянин Сільченко цілив у дев’ятку пробиваючи вже в межах карної зони та воротар був на місці. У відповідь Козиренко у боротьбі з двома захисниками вийшов переможцем у закручував у дальній кут, та м’яч зовсім трохи оминув ворота.

На 28-ій хвилині відбувся черговий гол-красень на цьому турнірі. Лівий захисник Олексій Січ з 35 метрів наважився на удар і м’яч по красивій траєкторії, від перекладини, залітає у ворота. Футболісти демонстрували шалені швидкості, тим самим виконуючи вказівку тренерів, грати на максимумі. Кулиш прострільною передачею знайшов у штрафній Стрижака і той з 11 метрів розстрілював ворота, але біля стійки.

Кінцівка тайму була за зеленими. У Пецківа виконуючи навісну передачу поцілив у ворота і Кучерук змушений був перевести круглого на кутовий. Після корнера Донцов та Ременюк змушували демонструвати всю свою майстерність кіпера киян.

Друга половина гри була не менш цікавою. Ніхто не хотів поступатися і обидві команди були близькими до перемоги. Седов після розіграшу кутового у боротьбі з захисником завдає сильного удару, але повз ворота. Захисник біло-синіх Мельничук зіграв у стінку з партнером і вийшов на одного воротаря, але далеко відпустив шкіряного.

Янаков та Стрижак своїми ударами провіряли на надійність Задерейка. Вже в кінці капітан динамівців підібрав м’яч перед штрафною, обиграв захисника і з 14 метрів пробивав по воротам та воротар львів’ян зумів стати на заваді цьому голу.

Відтак нічия в основний час і глядачів одразу ж чекала серія одинадцятиметрових.

Перший удар динамівця Хахльова був влучним. Відповідь Качанівського теж була точною. Янаков пробив без шансів для кіпера. А от Січ потрапив у перекладину. Удар Миколенка воротар відбив у правому куті. Пецків пробив так само і тепер вже кіпер киян теж вгадав напрям удару. Наумець забиває третій пенальті своєї команди. Пиріг знову зменшує відрив у рахунку. Вирішальний удар, який і приніс золото динамівцям, наніс Денис Попов.

По завершенні, всіх учасників останнього дня змагань привітали перший віце-президент ДЮФЛУ Пищев Віктор Федорович, віце-президент ФФУ Ланьо Михайло Іванович, віце-президент ФФУ Орлецький Василь Григорович, голова ФФЗ Дуран Іван Петрович, сільський голова с. Поляна Дрогобецький Іван Іванович та голова ФФ Ужгородщини Роман Олександр Федорович і вручили нагороди.

Також варто відзначити, що автор голу "УФК-Карпат" Олексій Січ, який є уродженцем Ужгорода, після матчу дістав дебютне запрошення до лав юніорської збірної України.


Після гри старший тренер ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського Іщенко Олександр Олексійович відповів на декілька запитань для нашого сайту.

- Як Вам рівень проведення фінальної частини ДЮФЛУ U-16?

- Велике спасибі місцевій владі, яка підготувала чудові умови для проведення змагань. Ви ж самі бачили яка аура царить на стадіоні, вщент заповнені трибуни, інтриги на матчах Карпат з Шахтарем, Динамо з Дніпром, та й у сьогоднішньому матчі. І це ще раз доводить, що футбол улюблена гра мільйонів.

- Як оціните виступ юних динамівців? Чи розраховували на перемогу?

- Несподівано, але характер, воля до перемоги – це ті якості, які вплинули на позитивний результат для нашої команди. Також хотілось відзначити, що це був дебютний сезон для Віталія Косовського у ролі старшого тренера і він як бачите виявився цілком вдалим.

- Чи відкрив цей сезон нових талантів (в своїй чи інших командах)?

- Дивились всі ігри, взяли деяких гравців з інших команд на замітку. Селекція працює на повну.

- Чи плануєте у майбутньому проводити повноцінні збори у нашому краї?

- У нас вже є усна домовленість на наступний рік, у липні місяці, приїхати на Закарпаття і провести майстер-клас, в якому будуть брати участь три групи тренерів нашої школи. Це має дати певний поштовх і вплив на розвиток професійного рівня футболу на Закарпатті.


Арбітр – Андрій Кошура (Чернівці)
Асистенти – Артем Кляшко (Кривий Ріг), Дмитро Потькало (Полтава)
Делегат матчу – Євген Геренда (Калуш)

Поляна, Закарпатська обл. Стадіон ФК «Поляна».
Сонячно. +32°С. 1 200 глядачів

«Динамо» (Київ) – «УФК-Карпати» (Львів) – 1:1 (по пенальті 4:2)

Голи: Наумець (8) – Січ (28).

«Динамо»: Кучерук, Миколенко, Попов, Борщов, Мельничук, Хахльов (к), Стрижак (Дришлюк, 70), Янаков, Наумець, Куліш (Рудич, 52), Козиренко.
Запасні: Петрус, Рибачук, Червак.
Тренер – Віталій Косовський.

«УФК–«Карпати»: Задерейко, Лещук, Веремієнко, Дерман, Січ (Качанівський, 76), Донцов, Сільченко, Пиріг, Ременюк, Пецків, Сєдов (Антошик, 67).
Запасні: Гуцул, Боднарь, Пашко, Медвідь, Антошин, Мацалап.
Тренер – Ярослав Дмитрасевич
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте (альбом1) та (альбом2).

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1059 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: