Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Динамо" U-17 громить однолітків з "Волині"
21:00
"Динамо" U-17 громить однолітків з "Волині"
«Динамо» (U-17) почало виступ на міжнародному турнірі з футболу в честь Андрія Гаваші.

«Динамо» (U-17) почало виступ на міжнародному турнірі з футболу в честь Андрія Гаваші.

Першим суперником виступила луцька «Волинь».

Відзначимо, що тренерський штаб на турнірі не розраховує на трьох гравців: Данило Лісового, Сергія Косовського та Рената Мочуляка, які були викликані до юнацької збірної України U-17. Також через пошкодження голіностопу не брав участі в грі Назар Єдинак. Грали команди два тайми по 40 хвилин кожен.

Динамівці розпочали зустріч активно, помітно перевершуючи суперника в багатьох компонентах. Результат не змусив себе довго чекати: забивали динамівці на будь-який смак. Словом, вже через п'ятнадцять хвилин динамівці вели в рахунку 3: 0 - дублем вдалося відзначитися Владиславу Апостолюку, ще один м'яч забив Богдан Винниченко. Спочатку партнер прекрасним пасом вивів на ударну позицію «Монтеллу», як називають у команді Апостолюка, і Влад не залишив шансів воротарю. А через дві хвилини динамівці почали масовану атаку за участю Дубінчака, Смирнова і Терещенко, після чого на ударній позиції знову опинився Апостолюк.

Було помітно, що у «Волині» мало, що виходило: динамівці швидко перехоплювали м'яч, вчасно вступали в боротьбу і нав'язували свою гру супернику. До розгромного рахунок довів Богдан Винниченко. А остаточно зняв всі питання про переможця Артем Ярмоленко, який замкнув головою дальню штангу після подачі кутового Артемом Козаком. Відзначимо, що Ярмоленко в цій грі виконував роль центрального захисника.

Навіть після цього наша команда не зупинилася, і вже Винниченко отримав можливість зробити дубль. Потім шостий м'яч забив Ілля Терещенко, а сьомий - правий захисник Дмитро Бабан. На цьому перший тайм завершився.

В перерві тренери використали всі шість замін. А щойно почався другий тайм, кияни продовжили розгром. Зокрема, Архан Ібадов, який тільки приєднався до команди, після подачі кутового прицільним ударом головою відправив м'яч у сітку. А через деякий час до авторів дублів приєднався і Терещенко. Після матчу з хорошим настроєм футболісти пішли на вечерю і відпочивати.

Крупну перемогу над «Волинню» прокоментував тренер динамівців U-17 Артем Яшкін: «Вийшло так, що суперник дозволив нам грати як ми хочемо, і ми використовували свої моменти. Але залишилися трохи незадоволені другим таймом. Напевно, він вийшов поганим, бо хлопці не налаштувалися після першої половини зустрічі, яка закінчилася з рахунком 7: 0 на нашу користь. Було багато браку при передачах і невимушених помилок. Не знаю, які суперники у нас будуть в наступних поєдинках, але налаштовуватися будемо серйозно, як і на цю гру. Справа в тому, що ми не знайомі з опонентами, з якими доведеться зустрітися, ми їх не вивчали. Тому будемо просто грати в свою силу».

Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 701 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: