Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » "Динамо" U-17 стає переможцем ДЮФЛУ
00:03
"Динамо" U-17 стає переможцем ДЮФЛУ
Завершився фінальний етап чемпіонату ДЮФЛУ (U-17), який проходив в Ужгороді.

На стадіоні Автомобіліст відбулися матчі за третє місце і фінал. Тріумфатором змагань стало київське Динамо, яке обіграло в фіналі львівське УФК-Карпати, а донецький Шахтар впорався з київським Олімпійським коледжем в матчі за бронзу.
 
Матч за третє місце
 
Шахтар зумів відзначитися в першому таймі, коли Апанчук замкнув простріл з флангу. У другому таймі гірники забили ще раз, на 56-й хвилині відзначився вийшов на заміну Головкін, якому асистував Чмирьов. Після у донеччан спрацювала ще одна заміна, відзначився Приблуда.
 
Шахтар (Донецьк) - ОК ім.І.Піддубного (Київ) - 3:0
 
Голи: Апанчук (29), Головкін (56), Приблуда (69).
 
Шахтар: Румянцев - Карякін, Доброхотов, Назаренко, Чмирев, Бондаренко, Холод (Цокало), Івахно, Апанчук (Приблуда), Криськів (Шевцов), Могильний (Головкін).
 
ОК ім.І.Піддубного (4-4-2): Копанев - Матвіїшин, Петкус, Колесник, Пашко - Мазур, Тулін, Кіщук, Вашуленко - Петренко, Медведчук.

 
Фінал
 
Київське Динамо в фіналі впевнено розібралося зі львівським УФК-Карпати, забивши на початку матчу і в середині першого тайму з пенальті. У львів'ян був шанс відіграти один м'яч, але капітан команди Петро Харжевський не реалізував пенальті.
 
У другому таймі кияни ще двічі відзначилися і в підсумку стали чемпіонами України. Ужгородець Михайло Готра відіграв практично всю гру, інший закарпатець Іван Кормош з'явився на полі у другому таймі. Крім срібної медалі Готра отримав приз кращого воротаря турніру.
 
Динамо (Київ) - УФК-Карпати (Львів) - 4:0
 
Голи: Сирота (4) Сорокін (25, пенальті), Ісаєнко (47), Приходько (51).
 
Динамо: Малюк (Закорскій, 79) - Малишкін (Чуєв, 78), Мельник, Сирота, Куценко (Рожко, 78), Ващишин, Сорокін, Духан (Войтюк, 73), Мащенко, Ісаєнко, Сухоручко (Приходько, 50).
 
УФК-Карпати (4-3-2-1): Готра (Харчук, 76) - Куртяк, Харжевський, Нестерук (Олексів, 52), Слива - Панчишин, Рудюк (Демків, 63), Рунич (Кормош, 54) - Лях (Піхоцький, 50), Дудинський (Грабовський, 79) - Сидорук (Руденко, 68).

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1303 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: