Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Динамо U-17 виграє на класі в угорців
23:27
Динамо U-17 виграє на класі в угорців
У другому матчі на турнірі на честь Андрія Гаваші динамівці зустрічалися з командою угорської академії.

У другому матчі на турнірі на честь Андрія Гаваші динамівці зустрічалися з командою угорської академії.

Юрій Дмитрулін і Артем Яшкін провели певну ротацію у складі. Відзначимо появу в основі Назара Єдинака, який вже відновився після ушкодження.

Як і прогнозували гравці, поєдинок з угорцями виявився складніше, ніж з «Волинню». Деякий час справу до забитих м'ячів не доходила, однак небезпечні моменти наша команда створювала регулярно: могли відзначитися Козак з подачі Апостолюка, Дубінчак після чудового забігання і удару з гострого кута, сам Апостолюк, але з його ударом впорався воротар, і Терещенко, правда він забарився і пробив несильно. Непогано підключався до атак Минда, як завжди, активним на своєму фланзі був Дубінчак. Щоб загострити гру мінялися флангами Минда і Винниченко.

Але все створені моменти, навряд чи, можна віднести до стовідсоткових. Угорці не забували гостро огризатися, одного разу на оперативний простір вийшов нападник, але Санжаревський вибрав правильну позицію і завадив гравцю потрапити у ворота. В інших випадках надійно підстраховували центральні захисники Мазур і Єдинак, які вигравали боротьбу один в один, читали ситуацію, вчасно перехоплювали м'яч і нейтралізували небезпеку, яка могла виникнути в перспективі. Останні хвилини першого тайму кияни провели на половині поля суперника, близькі до успіху були Терещенко і Апостолюк, але обом завадив воротар. Уже в компенсований час Ілля мав головою замикати чудовий навіс з лівого флангу, але пробив на кілька сантиметрів вище поперечини. На перерву команди пішли без забитих м'ячів.

На початку другого тайму тренери знову використовували заміни, щоб дати можливість пограти всім футболістам. Цікаво, що Артем Ярмоленко, який вчора грав спочатку на позиції центрального захисника, а потім змістився на правий фланг оборони, сьогодні вийшов у другому таймі на місце центрального нападника.

Другий тайм краще почали угорці, але Кобель не давав приводу засумніватися в своїй надійності. Стримавши стартовий натиск, динамівська команда перемістила гру на чужу половину поля. Не потрапивши по воротам, схопився за голову Корчебний, здалеку пробивав Смирний, а як Зубков не влучив у порожні ворота після того, як воротар був вже відіграний, залишилося загадкою для нього самого.

Здавалося, футбольна удача відвернулася від київської команди. Але на 60-й хвилині Апостолюк, вийшовши один на один з воротарем, потрапив прямо в голкіпера, від нього м'яч влучив у захисника, який, прагнучи вибити його на кутовий, відправив у власні ворота!

Через кілька хвилин Ярмоленко, спиною відчувши партнера, в непростій ситуації віддав пас п'ятою - Апостолюк пробивав у дотик, але вийшло вище воріт. Після забитого м'яча динамівці остаточно перехопили ініціативу і не відходили від воріт противника. Хвилин за десять до фінального свистка кияни змусили ще раз помилитися опонентів: Ярмоленко на прохання Дубінчака подав кутовий на ближню штангу, і капітан угорців головою зрізав м'яч в дальній кут власних воріт, встановивши остаточний рахунок.

- У другому таймі футболісти зрозуміли, що треба включати швидкість, тому гра вийшла краще, - зазначив після матчу Артем Яшкін. - Судячи з того, що ми самі не забили жодного м'яча, суперник сьогодні був сильнішим. Якщо бути відвертими, установку на гру команда не виконала, хлопці поставилися халатно до цього поєдинку, задоволення не отримали ні від одного тайму. Результат є, а гри немає. Безумовно, грати кожен день важко, але ми намагаємося, щоб всі отримали приблизно однакове навантаження. Через це проводимо всі заміни відразу після перерви. Коли з обойми футболістів стартового складу, які працюють з нами вже рік, випадають три збірники, це вже відчутно, але нічого страшного, зате отримали можливість зіграти ті, хто є в нашому розпорядженні зараз.

- Сьогодні нам було набагато складніше, ніж учора, - вважає Євген Смирний, що виводив команду на поле з капітанською пов'язкою. - Угорці грали зібрано і тактично грамотно, без таких помилок, які дозволяла собі «Волинь» вчора. За великим рахунком, в обороні вони зіграли добре, а в атаці особливих моментів у суперника і не було. Думаю, у нас другий тайм вийшов краще, тому що ми включили швидкості, без неї цю команду обіграти було б неможливо. Це ж нам сказали і тренери. Як тільки ми включили швидкість, відразу з'явився результат. Та й удача була на нашому боці. - Мені, дійсно, довелося грати на абсолютно різних позиціях, але впевненіше почуваюся попереду, - зізнався Артем Ярмоленко. - Я з дитинства грав попереду, потім якось тренер поставив центральним захисником, а потім знову повернули вперед. Також доводилося грати і на фланзі. Сьогодні в першому таймі нам було важко грати, напевно, після першого матчу трохи втомилися, а після перерви вийшли свіжі футболісти і підсилили гру, додавши гостроти і впевненості. В результаті, забили два м'ячі на фарт.


Турнір на честь А. Гаваші (U-17)
20.08.2014 г .. Ужгород, стадіон «Спартак», 100 глядачів

«Динамо» - «Bozsik Akadémia» Ніредьгаза - 2: 0 (0: 0)

«Динамо»: 30 Санжаревський (1. Кобель, 41), 8. Бабан (21. Радченко, 41), 3. Єдинак, 16. Мазур, 4. Дубінчак, 19. Генник (17. Корчебний, 41), 15. Козак (5. Смирний, 41), 13. Апостолюк, 20. Винниченко (11. Ібадов, 41), 2. Минда (14. Зубков, 41), 22. Терещенко (7. Ярмоленко, 41).

Голи: № 14 (автогол, 60) №8 (автогол, 73).


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 722 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: