Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Діти змагались за кубок "Весняна надія – 2014"
10:27
Діти змагались за кубок "Весняна надія – 2014"
У Сторожниці відбувся традиційний, дев’ятий за ліком, кубок Ужгородського району з футболу «Весняна надія».

У Сторожниці відбувся традиційний, дев’ятий за ліком, кубок Ужгородського району з футболу «Весняна надія».

Змагалися юні футболісти двох вікових груп. У турнірі взяли участь біля двохсот юних спортсменів, – всього14 команд Ужгородщини. У змаганнях юнаків 1999-2000 років народження найвправнішими стали вихованці тренера Ужгородської районної ДЮСШ Миколи Дорговича з смт.Середнє, які й зайняли почесну першу сходинку. Серед гравців цієї команди слід відзначити Ростислава Молнара, Дениса Яцківа. Друге почесне місце вже який рік поспіль займає команда с. Шишлівці під керівництвом Владислава Ленчика. У команді вирізнялись якісною та надійною грою нападник Віталій Розлуцький та захисник Сергій Тичак, який став найкращим захисником турніру. Третє місце посіли вихованці тренера Ужгородської районної ДЮСШ Тиберія Мальованця зі Сторожниці. На полі було помітно Дмитра Огразанського, Дениса Смолигу, який був визнаним найкращим воротарем турніру.

Напружено та драматично проходили матчі у віковій групі хлопчаків 2002-2003 р.н. До фінальної частини пробилися чотири команди. У грі за третє місце команда с.Лінці (тренер Василь Рущак) здолала однолітків з с. Шишлівці (тренер Вадим Шоля). У фіналі команда Сторожниці перемогла минулорічного переможця – с. Худльово. У молодшій віковій групі слід відзначити Олександра Крупу та Андрія Зізича. Серед срібних призерів запам’ятались Ростислав Турецький та Руслан Логин, бронзових – Ростислав Срінцко та Мар’ян Січка.

Організатори турніру – директор районної ДЮСШ Віктор Пребуш і президент ФСК «Фаворит» Владислав Ленчик та учасники змагань щиро дякували голові Ужгородської районної організації політичної партії ВО «Батьківщина» Ярославу Пришляку та депутату Сторожницької сільської ради Михайлові Готрі, які забезпечили нагородження переможців та призерів кубками, медалями, дипломами, пам’ятними призами. Особливу подяку організатори висловлюють Івану Говляну за підготовку поля та стадіону до змагань.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 701 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: