Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Команда з Солотвина - переможець жіночого турніру
10:35
Команда з Солотвина - переможець жіночого турніру
На Закарпатті грають не тільки хлочаки та чоловіки.

На Закарпатті грають не тільки хлочаки та чоловіки.

На початку червня, на стадіоні «Солекоп» у селищі Солотвина відбувся чемпіонат з жіночого футболу серед загальноосвітніх навчальних закладів району. Участь у змаганнях взяли 4 збірні команди дівчат з Ганичів, Дубового та Солотвина.

Організаторами змагань, які сприяють популяризації здорового способу життя та занять спортом серед молоді, виступили завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Василь Герчак та вчитель фізкультури Солотвинської ЗОШ №3 Юрій Поп.

Незважаючи на жарку погоду, дівчата змагались на повну силу, показали хорошу та цікаву гру. За результатами всіх матчів перемогу виборола команда школярок з Солотвина, на другій сходинці опинились дівчата з Дубового, на третій – з Ганичів. Окрім того, за підсумками ігор серед дівчат було визначено шістьох кращих гравців змагань та кращого гравця району 2014, якою стала Бердар Олена ( Ганичівська ЗОШ).

По завершенню матчів відбулась церемонія нагородження, в рамках якої Василь Герчак привітав переможців та призерів чемпіонату. Він відзначив майстерність юних спортсменок, подякував за цікаву гру, побажав подальших спортивних досягнень, а також вручив їм кубки, медалі, грамоти та пам’ятні подарунки.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 743 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: