Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ДЮФК «Бронька» учасник престижного турніру в Угорщині (ФОТО)
23:06
ДЮФК «Бронька» учасник престижного турніру в Угорщині (ФОТО)
«Intersport youth football festival Hungary-Kaposvar 2014» - це фу тбольний турнір, який відбувся у місті Капошвар (Угорщина).

«Intersport youth football festival Hungary-Kaposvar 2014» - це футбольний турнір, який відбувся у місті Капошвар (Угорщина).

Звичайно, він не залишився без уваги наших оглядачів адже на ньому виступала й закарпатська команда ДЮФК «Бронька» з Іршавського району.

У вільний час нашим хлопцям вдалось відвідати столицю Угорщини Будапешт, озеро Балатон, Аква-парк, McDonalds та побувати на відкритті фінальному матчу між Угорщиною та Португалією.

«Бронька» потрапила в групу "A", де її суперниками були LAZ Braunau (AUSTRIA), МVFK BRNO (CZECH REPUBLIC), FK CAHUL 2005 (MOLDOVA), KAPOSFURED SE (HUNGARY), KAPOSVARI RAKOCZI (HUNGARY).

Закарпатці вийшли зі складної групи, а забігаючи наперед саме LAZ Braunau та FK CAHUL 2005 стали фіналістами турніру, де перемогу святкували австрійці. У 1/8 фіналу «Бронька» поступилась команді із Італійської Серії А STB ACADEMY BRESHIA, яка у підсумку зайняла 3-є місце.

Наші хлопці потрапили в шістнадцятку кращих команд, де зіграли з Румунською командою СSS DINICU-GOLESCU CAMPULUNG-MUSCER.

Відтак, приємно що не тільки команда з Ужгорода або Мукачева представляє честь на міжнародних турнірах, а й з Іршавського району. 9-е місце на дебютному турнірі можна розцінювати за успіх з чим і вітаємо хлопців, для яких цей турнір повинен дати великий поштовх у подальшому розвитку. Це досвід для всіх і пам’ять на все життя!




Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1083 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: