Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ДЮФК «Мукачево» застрягло на боржавській мілині (ФОТО)
14:30
ДЮФК «Мукачево» застрягло на боржавській мілині (ФОТО)
Про справжню драму на «Боржава-арені» читайте далі.

ДЮФК «Мукачево» застрягло на боржавській мілині (ФОТО) Хоча в Довгому й очікувався найконкурентніший двобій першого туру вищої ліги, та навіть місцеві фани, навчені досвідом важкого, для своїх улюбленців, другого кола минулорічного чемпіонату, з тривогою чекали приїзду кращої команди Центрального Закарпаття 2015-го та першої третини 2016-го років.

Мукачівці приїхали з метою реабілітуватись за виліт із Кубка Закарпаття. Та з самого початку вони відчули суттєвий опір з боку опонентів. На старті матчу Качур, Нурієв та Апостолюк активними діями намагались розхитати захист господарів, та до логічного завершення свої атаки ці «живчики» так і не змогли довести. Натомість, господарі змогли на 5-й хвилині вибігти в швидку контратаку по центру, на завершенні якої Ганчич пробив під дальню ліву стійку. Сільваші ефектно в падінні відбив кулаками, зірвавши оплески нечисленних фанів своєї команди.

Через хвилину нову, вже позиційну, атаку місцевих ударом повз ліву стійку завершив Кузьма. Кундрик дальніми передачами на флангових атакувальних гравців Хміля та Апостолюка намагався пожвавити їх дії, та останні двоє не отримували підтримку партнерів й легко нейтралізовувались суперником. Так чи інакше, та перша справжня гострота біля воріт Михайла Погайди, який у міжсезоння за традицією перейшов до довжанців із «Бужори», відбулась на 31-й хвилині. На завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру Трухан віддав чудову передачу Качуру на вихід на воротаря. Погайда вибіг із воріт, скоротивши кут обстрілу, й відбив розстріл впритул від нападника.

Місцеві відповідали гострими навісами від Михайла (№10-го) Батрина, за наслідками якого в поті чола працювали Сільваші, Кундрик та Лаішев. Та все ж у кінцівці тайму гості були ближчими до взяття воріт. На 42-й хвилині на завершенні атаки правим флангом Апостолюк, у стилі Ярмоленка, з допомогою фінтів змістився ближче до центру й підступно і сильно пробив під поперечину. Воротар у стрибку перевів м’яч на кутовий. Після навісу господарі в пожежному режимі винесли на ще один. Після другого навісу Лаішев опинився першим на м’ячі на вбивчій ударній позиції з 8-ми метрів, та не зміг обробити круглого й змарнував найкращу нагоду відкрити рахунок.

На старті другого тайму Сурмач та Кузьма розіграли комбінацію лівим флангом зі зміщенням до центру й вивели на хорошу позицію Михайла (№ 10-го) Батрина, який влучно пробив у правий кут. Сільваші зреагував.

Ще небезпечніше було на 60-й хвилині, коли на завершенні атаки правим флангом Апостолюк вирізав передачу в карну зону. Нурієв потужно і влучно пробив. І хоча Погайда вже не міг зреагувати на цей постріл, та на шляху м’яча опинився Качур, від якого круглий рикошетом полетів повз ліву стійку. І тут спрацювало правило «Не забиваєш ти…». Боржавці вилетіли в контратаку правим флангом, яку ударом з 35-ти метрів під дальню ліву стійку завершив Батрин. Сільваші стрибав, та не дістав – 1:0.

Цей гол надихнув підопічних Пилипа і вони на 74-й хвилині могли подвоїти рахунок із того ж флангу. Михайло (№ 15) Батрин прострілив у штрафну на найтехнічнішого гравця «Боржави» Сурмача, який перебував перед воротами. Віталій намагався з лету зловити м’яч, та не влучив по ньому. На 82-й хвилині ще одне загострення з того ж флангу завершилось штрафним ударом. Штефко прострілив у карну зону, де на м’ячі опинились Цветков та Ганчич. Останній із них пробив повз ліву стійку.

Та остання нагода забити була у підопічних Сільваші. На завершенні атаки по центру на 89-й хвилині Франчук прострілив у штрафний майданчик, а Кундрик влучно пробив. Погайда змістився і не без труднощів зреагував на цей постріл, зберігши для своїх партнерів переможний рахунок. Тим самим «Боржава» піднесла головну сенсацію суботнього дня, із якою може сперечатись хіба гольове шоу від «Ужгорода».
 
      
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Тарас Шопа
4-й арбітр – Владислав Рубей
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
с. Довге, стадіон «Боржава», хмарно з проясненнями,  500 глядачів
 
«Боржава» Довге – ДЮФК «Мукачево» 1:0

Голи: Михайло Михайлович Батрин, 65.

«Боржава»: Михайло Погайда, Ярослав Батрин, Віктор Ловга, Юрій Кузьма, Іван Штефко, Віталій Сурмач, Назарій Цісельський, Михайло Іванович Батрин, Михайло Михайлович Батрин (Юрій Цветков, 77), Віктор Ганчич, Роман Бобир (Дмитро Баран, 52).
Запасні: Вячеслав Шуста, Василь Урста, Тарас Полончак.
Тренер – Василь Фірка.

ДЮФК «Мукачево»: Золтан Сільваші, Сергій Кундрик, Євген Лаішев, Віталій Міклош, Буда Пейтер-Пал, Михайло Трухан, Анатолій Нурієв, Юрій Булеза, Владислав Апостолюк (Олексій Франчук, 63), Михайло Хміль (Станіслав Захарченко, 52), Іван Качур (Річард Шольц,75).
Запасні: Юрій Андрушко, Роланд Шольц, Василь Гомба, Віталій Трачук, Віктор Пилип, Дмитро Кривенько.
Тренер – Золтан Сільваші.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1560 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
2 Тарас Шопа  
0
1-ий асистент арбітра Михайло Лялюк

3 lobda  
0
Дякуємо за виправлення.

1 Тарас Шопа  
0
Декілька правок "на майбутнє" №10 і №15 Два Батрина і їх відрізняють "Михайлович" (10) та "Іванович" (15). І "Боржаву" тренує вже не Пилип а Фірка Василь Дмитрович.

الاسم *:
Email *:
كود *: