Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ: Дві команди "Говерли" поповнять дитячу вищу лігу
14:26
ДЮФЛ: Дві команди "Говерли" поповнять дитячу вищу лігу
У середу обидві наші команди боролися за те, яке підсумкове місце вони посядуть у чемпіонаті України з футболу в першій лізі.

Дві футбольні дитячі команди «Говерли» U-15 та U-17 у своїх групах по завершенню основної частини змагань посіли перші місця й здобули право виступів у вищій лізі дитячо-юнацької футбольної ліги України.

У середу обидві наші команди боролися за те, яке підсумкове місце вони посядуть у чемпіонаті України з футболу в першій лізі. У зональних змаганнях за потрапляння до основної частини фіналу наші команди зіграли з однолітками ДЮСШ м. Тернопіль, які стали найкращими в 5-й групі. Переможець визначався за сумою двох матчів – на виїзді та вдома.

Команда U-15, яку тренує Іван Фізер з однаковим результатом – 3:2 святкувала вікторію над тернопільськими однолітками. А от їх старші ровесники з U-17 (тренер Золтан Сільваші), зігравши на виїзді – 1:1, вдома прикро поступилися тернопільським юнакам – 0:3 й припинили боротьбу за призові місця першої ліги ДЮФЛ.

Як зазначив «НЗ» Іван Фізер, що вже за тиждень у столиці квартет найкращих команд визначатиме між собою призову трійку чемпіонату. За титул чемпіонів «говерляни» боротимуться проти ровесників з кіровоградської «Зірки», сумської «Барси» та херсонської ДЮСШ – 3.

Нагадаємо, що у вищій ДЮФЛ вже маємо представників у чотирьох вікових групах з ужгородської СДЮШОР.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"


Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 815 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: