Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ: підсумки чемпіонату (таблиця)
12:19
ДЮФЛ: підсумки чемпіонату (таблиця)
Завершились ігри дитячо-юнацької футбольної ліги.

Завершились ігри дитячо-юнацької футбольної ліги.

СДЮШОР Ужгород за весь чемпіонат взагальному (на чотири вікові групи) набрав 92 очка при 83 забитих та 104 пропущених м'ячах.

Нагадаємо, що після 1-ого кола сдюшорівці набрали 42 очка, тобто у дргому колі вони покращили очковий доробок на 10 балів.

U-14 (2000 р.н.)

Підопічні В'ячеслава Пінковського вперше приймають участь у подібній лізі. Але саме їхній колектив претентував на вихід у фінальну частину. Їм не вистачило зовсім трошки, як наслідок 4-е місце у групі.

Вони набрали 25 очок при різниці м'ячів 15:18, сім раз програвши та стільки ж вигравши, також 4 рази зігравши внічию. Потенціал команди дуже високий, сподіваємось, що з початком нового сезону вони зможуть показати все на що здатні.

Найкращі бомбардири команди - Олександр Вамош, Михайло Русин, Віктор Батрин - по 3-ри м'ячі.

U-15 (1999 р.н.)

Команда-загадка, 19 очок та 7 місце. Найменша кількість забитих м'ячів (18) - 26 пропущених. Та це не та позиція на яку заслуговує команда Янека Ковача. У рідних стінах сдюшорівці давали бій кожному, та от у виїзних іграх все було куди складніше.

Найкращий бомбардир команди - Едгар Русин, який записав на свій рахунок 6 м'ячів.

U-16 (1998 р.н.)

Хлопці Миколи Фанти поклали у загальну скарбничку найбільше очок - 29-ть. Це один із колективів, який до останнього претендував на потрапляння у "пульку". Та гра у Моршині була найбільш болючою, перемагаючи по ходу гри 0:2 у прямого конкурента, вони зіграли внічию - 2:2.

Відтак, скотилися аж на 6-ту позицію. Забивши 31 та пропустивши 27 м'ячів.

Найкращий бомбардир, також капітан та гравець юніорської збірної України - Віктор Симчо, записав на свій рахунок 10 м'ячів, два з яких пенальті.

U-17 (1997 р.н.)

Випускний клас Дениса Пахомова набрав найменшу кількість очок - дев'ятнадцять.

До речі, саме випускники в останні роки набирали найбільше кількість очок та цього року тенденцію змінено. Протягом всього сезону гра його підопічних чергувалась з провальними та переможними іграми, а відтак, невиразна гра, яка принесла їм 7-е місце, при одній із найменшій кількості забитих (19) та найбільшій к-сті пропущених м'ячів (33).

Найкращий бомбардир команди - Фіцай Михайло, який записав на свій рахунок 9 м'ячів, один з пенальті.


Яромир Лобода, lobda.at.ua

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1071 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: