Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України. Анонс 11-го туру
12:32
ДЮФЛ України. Анонс 11-го туру
11 та 12 листопада закарпатські команди зіграють матчі 11-го у Вищій та 14-го туру у Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛ України. Анонс 11-го туру
U14. СДЮСШОР трохи збавив обертів, пропустивши традиційних лідерів цієї групи команди Карпат. Та в останньому матчі цього року зіграють з волинянами, які йдуть на 8 місці, тож перемога цілком ймовірна. МФА прийматиме Скалу, з ґкою навіть нічия буде вважатися хорошим результатом.
 
U15. Команда Михайла Стегури спробує здобути очки у Луцьку у матчі із сусідами по таблиці. Мукачівці у Моршині зіграють з другою командою групи.
 
U16. Ужгородці зустрінуться з волинською командою, яка йде на дві позиції вище, тож тут приблизно рівні шанси на успіх. МФА спробує здолати вдома Скалу, яка зараз третя.
 
U17. Підопічні В’ячеслава Пінковського поїдуть у гості до Волині, де задачею мінімум буде зачепитися за нічию. Конкурентним обіцяє бути і гра мукачівців у Моршині.
 
 
Перша ліга
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін U15 вже три матчі не програє, набравши сім пунктів. Виїзд в Івано-Франківськ буде не легким, однак набрати очки тут цілком можливо. Тепловик йде позаду ужгородців на два очки. У першому колі Зінедін виграв 2:0.
 
Команда Костика та Угрина протистоятиме другій команді своєї групи. У попередній грі вони зіграли в нульову нічию. Тож і зараз ужгородці розраховуватимуть на очки, щоб закріпитися в середині таблиці.
 
Початок матчів: 12:00, 14:00.


Вища ліга
11 тур (11 листопада)
 
U14
"МФА" Мукачево - ФК "Скала" Моршин
"СДЮСШОР" Ужгород - "Волинь" Луцьк

U15
"Волинь" Луцьк - "СДЮСШОР" Ужгород
ФК "Скала" Моршин - "МФА" Мукачево

U16
"МФА" Мукачево - ФК "Скала" Моршин
"СДЮСШОР" Ужгород - "Волинь" Луцьк

U17
"Волинь" Луцьк - "СДЮСШОР" Ужгород
ФК "Скала" Моршин - "МФА" Мукачево

 
Перша ліга
14 тур (12 листопада)

U15/U17
ФК "Тепловик-ДЮСШ-3" І.-Франківськ - "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 613 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: