Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України. Анонс 15-го туру
11:45
ДЮФЛ України. Анонс 15-го туру
5 та 6 травня закарпатські команди зіграють матчі 15-го у Вищій та 19-го туру у Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛ України. Анонс 15-го туру
U14. СДЮСШОР та МФА зараз знаходяться на різних полюсах, тому гості є беззаперечним фаворитом зустрічі. У першому колі команда Вайданича перемогла 3:0.
 
U15. Ужгородці зіграють вдома з аутсайдером першості і матимуть намір реваншуватися на поразку в Івано-Франківську 1:2. МФА очікує складніший суперник – це ФК Львів з п’ятої сходинки. У господарів примарні шанси поборотися за четверте прохідне місце, тому закарпатці можуть розраховувати на невмотивованість суперника.
 
U16. Принциповим буде закарпатське дербі в категорії U16, де обидві команди мають однакову кількість очок і, відповідно, однаково відстають на три очки до четвертого місця. Минула гра була за ужгородцями 3:0.
 
U17. СДЮСШОР зіграє з найсильнішою прикарпатською командою, яка на відміну від своїх молодших колег, йде на третьому місці. Та мінімальна поразка на виїзді 0:1 дає надію на сприятливий домашній результат підопічних Пінковського. Натомість команда Куделка спробує повторити свій минулий успіх у грі з ФК Львів, коли вони перемогли їх 4:0 у першому колі.
 
 
Перша ліга
 
Молодший колектив з Ужгородщини прийме вдома четверту команду чемпіонату, яка йде вище на шість пунктів. Минулий виїзд трохи призупинив їх ходу і залишив на восьмій позиції. У першому колі Зінедін зіграв у нульову нічию з Опором.
 
Зінедін U17 так само йде восьмим, а Опір йде одразу перед ним, випереджаючи на одне очко. Їхня попередня зустріч закінчилась скандально, коли арбітр вилучив одразу чотирьох наших гравців (7 жовтих, 1 пряма червона). Та згодом КДК зарахував Опору технічну поразку через участь у його складі дискваліфікованого гравця. Це буде одним із найпринциповіших матчів для гравців Зінедіну.
 
 
5 травня
 
U14
МФА Мукачево - СДЮСШОР Ужгород
 
U15
СДЮСШОР Ужгород - Прикарпаття І.-Франківськ
ФК Львів Львів - МФА Мукачево
 
U16
МФА Мукачево - СДЮСШОР Ужгород
 
U17
СДЮСШОР Ужгород - Прикарпаття І.-Франківськ
ФК Львів Львів - МФА Мукачево
 
 
6 травня
 
U15/U17
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін Ужгородський р-н - ФК Опір Львів
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 614 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: