Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України. Анонс 16-го туру
09:42
ДЮФЛ України. Анонс 16-го туру
12 та 13 травня закарпатські команди зіграють матчі 16-го у Вищій та 20-го туру у Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛ України. Анонс 16-го туру
U14. У наймолодших мукачівців буде складний виїзд до Володимир-Волинська, який веде боротьбу за четверте місце. СДЮСШОР одну з двох поразок у чемпіонаті зазнав саме від Прикарпаття, тож зараз взяти реванш буде справою честі.
 
U15. У зустрічі п’ятнадцятирічних закарпатців на кону буде стояти престиж міста та школи. Хоча МФА перемога більше потрібна для загального заліку та ужгородці будуть фаворитами. У першому колі підопічні Стегури перемогли 1:0 завдяки голу Бурштинського.
 
U16. У 16-му турі закарпатці зустрінуться з своїми сусідами з якими щільно йдуть в середині турнірної таблиці. Й у всіх цих команд залишаються шанси на четверте місце, тож МФА та СДЮСШОР очікує цікава боротьба в цих матчах.
 
U17. Завершатиме серію місцевих дербі поєдинок дорослих мукачівців та ужгородців, які йдуть пліч-о-пліч у таблиці. У минулій зустрічі гол Ференцика приніс перемогу СДЮСШОР.
 
 
Перша ліга
 
Справжнє випробування чекає на УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін, який зіграє з лідером загального заліку Ковель-Волинь. Вони вже практично гарантували собі участь у плей-оф та підвищення у класі, тож цілком ймовірно, що мотивація у суперника закарпатців буде меншою, ніж у наших гравців. У домашніх матчах першого кола U15 поступилися ковельцям 0:1, а U17 тривалий час утримували нічию і лише в останні п’ять хвилин пропустили два голи – 1:3.
 
м. Ужгород, стадіон "Спартак"
м. Мукачево, стадіон "Авангард"

Початок матчів: 12.00 та 14.00.

 
12 травня
 
U14
BRW-ВІК В.-Волинський - МФА Мукачево
СДЮСШОР Ужгород - Прикарпаття І.-Франківськ

U15
МФА Мукачево - СДЮСШОР Ужгород

U16
BRW-ВІК В.-Волинський - МФА Мукачево
СДЮСШОР Ужгород - Прикарпаття І.-Франківськ

U17
МФА Мукачево - СДЮСШОР Ужгород

 
16 травня
 
U15/U17
Ковель-Волинь Ковель - УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін Ужгородський р-н
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 679 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: