Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України. Анонс 3-го туру
09:51
ДЮФЛ України. Анонс 3-го туру
23-24 вересня закарпатські команди зіграють матч 3-го та 4-го туру у Вищій та Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛ України. Анонс 3-го туру
U14. Команда Тараса Вайданича здобувши на старті дві перемоги йде на чолі турнірної таблиці і вважається фаворитом прийдешньої зустрічі. Буковина у перших двох турах набрала лише один бал, тож для ужгородців це цілком прийнятний суперника для набору очок. Мукачівці приймуть вдома Волинь, яка програла обидва перші матчі, пропустивши п’ять голів.
 
U15. СДЮСШОР поїде у Володимир-Волинський, де цілком може розраховувати на очки. Обидві команди після двох турів мають по одному балу. Минулого сезону BRW-ВІК двічі перемагав 2:0 та 2:1. МФА зіграє у Луцьку, місцева команда, як і мукачівці, також ще не перемагала у чемпіонаті.
 
U16. Підопічні Володимира Мухлиніна матиме хорошу нагоду здобути першу перемогу у грі з Буковиною, яка поки займає останнє місце. Минулого сезону вони обмінялись гостьовими перемогами 0:1 в Ужгороді та 0:4 у Чернівцях. Команда Віктора Гея зіграє вдома з волинянами, які минулого сезону були третіми у групі 1.
 
U17. Найстарші ужгородці здійснять виїзд у Володимир-Волинський, де спробують набрати перші очки у чемпіонаті. Минулого року тут вони поступились 1:2, а вдома зіграли внічию 1:1. Команда Василя Куделка після яскравої перемоги вдома зійдеться з луцькою Волинню, яка була другою у своїй групі минулого сезону, і тепер йдуть у лідерах.
 
Перша ліга
 
Наступний суперник "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін був твердим середняком минулого сезону – і молодша, і старша команда "СДЮСШОР-4" Львів завершили чемпіонат на сьомому місці. А в цьому, після трьох турів, вони випереджають ужгородців на 1-2 очки. Попередній виїзд на Львівщину виявився невдалим для команд Іваниці та Бисаги та з кожним матчем молодий колектив набуває потрібного досвіду і прибавляє в командній грі.

 
Початок матчів: 12:00, 14:00.

Вища ліга
3 тур (23 вересня)

U14
 
"СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці
"МФА" Мукачево - "Волинь" Луцьк
 
U15
"Волинь" Луцьк - "МФА" Мукачево
"BRW-ВІК" В.-Волинський - "СДЮСШОР" Ужгород
 
U16 
"СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці
"МФА" Мукачево - "Волинь" Луцьк
 
U17 
"Волинь" Луцьк - "МФА" Мукачево
"BRW-ВІК" В.-Волинський - "СДЮСШОР" Ужгород

 
Перша ліга
4 тур (24 вересня)

U15/U17
"СДЮШОР-4" Львів - "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 864 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: