Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України. Анонс 4-го туру
10:46
ДЮФЛ України. Анонс 4-го туру
30 вересня та 1 жовтня закарпатські команди зіграють матчі 4-го у Вищій та 5-го туру у Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛ України. Анонс 4-го туру
U14. МФА зіграє з буковинцями, які йдуть з ними однаково, маючи по одному балу, тож мукачівці мають хороші перспективи для набору очок. Лідери цього дивізіону зустрінуться із ФК Львів, який також ще не програвав у цьому чемпіонаті.
 
U15. Команда Михайла Стегури прийматиме чернівецьких однолітків, які йдуть у лідерах групи. Минулі їх зустрічі були 3:0 за буковинцями та 1:1 в Ужгороді. Мукачівці зіграють з BRW-ВІК, який також залишається поки без перемог. Команді Воробця по силам буде перервати свою не вдалу серію на домашній арені. Минулого сезону вдома вони зіграли 0:0, на виїзді програли 2:0.
 
U16. СДЮСШОР зіграє із вдало стартувавши ФК Львів, тож саме господарі будуть фаворитами цього матчу. У минулому сезоні ці команди обмінялися домашніми перемогами 1:0. Команда з Мукачева поїде у Чернівці, де спробує завдати чергової поразки Буковині, яка йде на останньому місці. Останні два матчі були за МФА два рази по 2:1.
 
U17. Підопічні Пінковського зіграють із поки найслабшою командою групи і це чудова змога здобути першу перемогу у сезоні. Статистика ігор між ними на боці буковинців 0:2 та 1:1. МФА зіграє із сусідами по середині таблиці BRW-ВІК, який має на один бал більше. Минулого сезону у Мукачеві між ними було зафіксовано перемогу господарів 2:1, а на виїзді МФА програли 0:1.

 
Перша ліга
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін знову прийматиме команду з Івано-Франківська, цього разу "Ураган", який на виїзді двічі зазнав погромів, набираючи очки лише вдома. Тож команда Миколи Дороговича та Івана Бисаги при позитивному результаті зможе обійти цього суперника, який має на два очки більше.
 
Старша команда "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін, яка набрала хороший хід, прийме на ужгородському "Авангарді" останній колектив групи 4, який за чотири матчі пропустив 16 голів. Тож футболісти Валерія Угрина та Михайла Іваниці за статистичними розкладами є безумовними фаворитами цієї зустрічі, і спробують ще вище піднятися по турнірній таблиці.
 
Початок матчів: 12:00, 14:00.


Вища ліга
4 тур (30 вересня)

U14
 
"Буковина" Чернівці - "МФА" Мукачево
ФК "Львів" Львів - "СДЮСШОР" Ужгород
 
U15
"СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці
"МФА" Мукачево - "BRW-ВІК" В.-Волинський

U16 
"Буковина" Чернівці - "МФА" Мукачево
ФК "Львів" Львів - "СДЮСШОР" Ужгород

U17 
"СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці
"МФА" Мукачево - "BRW-ВІК" В.-Волинський

 
Перша ліга
5 тур (1 жовтня)

U15/U17
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н - "Ураган" Івано-Франківськ
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 679 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: