Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України. Анонс 6-го туру
10:54
ДЮФЛ України. Анонс 6-го туру
14 та 15 жовтня закарпатські команди зіграють матчі 6-го у Вищій та 8-го туру у Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛ України. Анонс 6-го туру
U14. У шостому турі закарпатських вболівальників очікує місцеве дербі між СДЮСШОР та МФА. У команди Вайданича не має виникнути проблем з мукачівцями, які лиш у двох матчах зуміли набрати очки.
 
U15. Ужгородці поїдуть за черговою виїзною перемогою в Івано-Франківськ, до останньої команди своєї групи. Минулого сезону вони по черзі перемагали один одного 2:1 за Прикарпаттям та 2:0 за СДЮСШОР. Єдина мукачівська команда, яка ще не перемагала прийме ФК Львів з четвертого місця і спробує зачепитися за очки, як це було у минулій їхній зустрічі в Мукачеві, тоді вони зіграли 2:2.
 
U16. Дербі у шістнадцятирічних очікується більш конкурентне, з невеликою перевагою господарів, які мають позитивну статистику зустрічей із принциповим суперником. Два останні матчі були за підопічними Мухлиніна 3:0 та 2:0.
 
U17. СДЮСШОР зустрінеться з прикарпатцями, які йдуть на високому другому місці. У минулому сезоні ужгородці пропускали по три голи, і лише у виїзному зуміли відповісти також трьома м’ячами. Мукачівці спробують перервати серію поразок у зустрічах із ФК Львів.

 
Перша ліга
 
U15. Як і більшість команд у Першій лізі, наступний суперник ужгородців Опір Львів набирає очки переважно вдома. Опір йде на шостому місці, випереджаючи УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін на шість балів. Посеред тижня підопічні Дороговича та Бисаги впевнено розібралися із однолітками із Іршавщини 4:0, в рамках ДЮФЛ Закарпаття.
 
U17. Команда Іваниці та Угрина поїде за заліковими пунктами у Львів, де їх очікує не простий суперник – Опір. Львів’яни йдуть на четвертій сходинці, маючи 12 очок.
 
 
Початок матчів: 12:00, 14:00.


Вища ліга
6 тур (14 жовтня)

U14
 
"СДЮСШОР" Ужгород - "МФА" Мукачево

U15
"Прикарпаття" І.-Франківськ - "СДЮСШОР" Ужгород
"МФА" Мукачево - ФК "Львів" Львів

U16 
"СДЮСШОР" Ужгород - "МФА" Мукачево

U17 
"Прикарпаття" І.-Франківськ - "СДЮСШОР" Ужгород
"МФА" Мукачево - ФК "Львів" Львів

 
Перша ліга
8 тур (15 жовтня)

U15/U17
ФК "Опір" Львів - "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 781 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: